Cine este femeia care și-a ascuns amantul în pod timp de 10 ani. Soțul a murit într-un mod tragic

Dolly Oesterreich, alături de soțul său, Fred Oesterreich, duceau o viață normală, până la un moment dat când în viața acesteia apăruseră un amant. Femeia a decis ca acesta să se mute în podul casei, iar mai apoi ce s-a întâmplat a fost tragic. Află cum a murit soțul acesteia.

Ea este Dolly Oesterreich Foto: Facebook
Ea este Dolly Oesterreich Foto: Facebook

„Dolly” Oesterreich era căsătorită si avea amant

Walburga „Dolly” Oesterreich era o femeie casnică care de-a lungul anilor a avut un soț și doi amanți. La momentul la care se întâmpla acest lucru, femeia avea 30 de ani și era căsătorită cu proprietarul unei fabrici de șorțuri din Milwaukee. Soțul său, Fred Oesterreich, era un afacerist de succes și muncea ore întregi la fabrică pentru a-și întreține succesul. 

Cum și-a cunoscut amantul 

Într-o zi de toamnă, în anul 1913, Dolly a descoperit că mașina ei de cusut nu mai funcționa, așa că l-a sunat pe Fred pentru a-i spune pățania. Soțul său i-a promis ca va trimite un mecanic ca să rezolve problema. Mecanicul s-a dovedit a fi un tânăr de numai 17 ani, pe nume Otto Sanhuber. Când Otto a sosit, Dolly era îmbrăcată într-un halat și ciorapi. Așa a început aventura bizară a celor doi amanți, care avea să dureze un deceniu.

În ce locuri se vedeau cei doi îndrăgostiți

La începutul relației, Dolly și Otto se vedeau în locuri secrete, astfel încât întâlnirile celor doi erau destul de discrete. Ei se întâlneau la hoteluri. Totuși, după un timp, întâlnirile celor doi în afara casei au devenit împovărătoare, astfel încât cei doi au început să întrețină relații sexuale chiar în patul conjugal al femeii. Tot văzându-l pe Otto, vecinii femeii, suspicioși, au întrebat cine este bărbatul misterios care se tot arăta pe la ea pe acasă. Dolly le-a răspuns că este „fratele ei vitreg, vagabond”.

Otto s-a stabilit în podul casei

Dolly și-a dat seama că întâlnirile cu Otto sunt tot mai riscante și că oamenii încep să își pună întrebări. Acesta a fost punctul în care femeia a decis că Otto ar trebui să se stabilească în podul casei sale. Astfel, s-a gândit Dolly, el nu va fi văzut niciodată venind sau plecând. Curând, Otto avea să își părăsească slujba de la fabrică și, fără familie, a început să își petreacă tot timpul în ascunzătoarea sa din casa familiei Oesterreich.

Cum a murit soțul femeii

Într-o zi, însă Otto a dat buzna în camera unde se certau cei doi soți și astfel l-a văzut pe Fred cum ținea două pistoale în mâini. Soțul l-a recunoscut pe Otto de la fabrică, lucru care l-a înfuriat extraordinar de tare. Cei doi bărbați au început să se lupte, iar armele s-au descărcat accidental.

Fred a fost împușcat mortal, iar Otto și Dolly s-au panicat. Tânărul bărbat a încuiat-o pe Dolly într-un dulap în afara incintei, luând cheia și pistoalele cu el în pod. El știa că vecinii vor raporta împușcăturile și, în aced fel, Dolly ar avea un alibi: nu și-ar fi putut împușca soțul în timp ce era închisă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net