Tragedie fără margini! Un copil de 3 ani și-a împușcat mortal sora de un an

Ultima actualizare:

Tragedie fără margini în Statele Unite! Un copil în vârstă de doar 3 ani și-a împușcat mortal sora, folosind un pistol găsit în casa familiei, din San Diego (California). Drama s-a petrecut luni. Află mai multe detalii despre această întâmplare teribilă alături de Click!

Pistolul se afla în casa familiei
Pistolul se afla în casa familiei

O tragedie de proporții a lovit Statele Unite, chiar în această săptămână! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la CBS News, un copil în vârstă de doar 3 ani și-a împușcat mortal sora, la începutul acestei săptămâni! Drama a avut loc la ora 7 dimineața, iar cel mic a folosit un pistol găsit în casa familiei sale, în San Diego (California). Pentru ca totul să fie și mai dureros, sora acestuia, care s-a lovit de acest final tragic, avea doar un an!

După cum ne putem imagina, la acea vârstă fragedă, crima a fost una complet accidentală, cel mic găsind pistolul deja încărcat în casă. El nici nu și-a dat seama ce se întâmplă atunci când a tras înspre sora sa.

Cea mică a fost lovită de glonț în zona capului, iar salvatorii ajunși la fața locului au dus-o pe cea mică, de urgență, la cel mai apropiat spital. Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, fetița a fost declarată moartă, la ora 8:30 dimineața, potrivit șerifului local.

Un copil de doar 3 ani și-a împușcat mortal sora

După cum ne putem aștepta, autoritățile au început imediat o anchetă, iar până în acest moment, nu se știe cu exactitate dacă părinții copiilor se aflau în casă, în momentul în care s-a petrecut tragedia.

Conform procedurilor, a fost începută o autopsie, pentru a stabili cu exactitate codul în care s-a produs decesul fetiței. Departamentul șerifului a transmis, evident, condoleanțe familiei îndurerate.

Acesta nu este singura tragedie de acest fel din ultimul timp. Tocmai luna trecută, un copil de 6 ani din Detroit și-a împușcat fratele, de 2 ori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
castel franta primar jpg
izvorul tamaduirii istoric jpeg
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net