Câți ani de închisoare a primit criminalul de la Bran! Detalii cutremurătoare despre capturarea ucigașului

O tragedie de nedescris a avut loc în Șimon (comuna Bran), la începutul acestui an. În caz că nu vă amintiți, este vorba despre dubla crimă ce a șocat întreaga națiune, mai ales când s-a aflat cine este autorul acestui fapt teribil. Daniel Ioan Pepine și-a ucis propriul văr, cât și pe soția acestuia, pentru 15 centimetri de pământ. După luni întregi, autoritățile au dat verdictul, iar ucigașul a primit 23 de ani și 6 luni de închisoare.

Cei 2 au fost uciși pentru 15 centimetri de pământ / foto: Facebook
Cei 2 au fost uciși pentru 15 centimetri de pământ / foto: Facebook

O tragedie cumplită a avut loc în noaptea de 15 spre 16 ianuarie, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro. Totul s-a petrecu în Șimon, un sat din comuna Bran (județul Brașov), unde Daniel Ioan Pepine și-a ucis cu sălbăticie propirul văr, cât și pe soția acestuia. Întreaga țară a rămas fără glas atunci când s-a aflat de acest caz, iar motivul care a dus la această dramă este absolut halucinant! Totul ar fi pornit de la o neînțelegere legată de terenuri, iar o fâșie de 15 centimetri de pământ l-a făcut pe ucigaș să ia viața a 2 persoane.  

După atâtea luni de la incident, Tribunalul Brașov l-a condamnat, în primă instanță, pe Daniel Ioan Pepine la 23 de ani și 6 luni de închisoare. Vărul său, Nicu Pepine, avea doar 38 de ani când a fost ucis, iar soția acestuia, Alexandra, numai 32 de ani.

Victimele au fost găsite cu capul zdorbit

Pentru a-și îndeplini planul sinistru, ucigașul a pătruns în casa celor 2, lovindu-i cu sălbăticie. A doua zi, victimele au fost găsite cu capul zdrobit, iar oamenii din sat îl bănuiau pe Daniel Ioan Pepine, mai ales că acesta dispăruse. El se ascunsese în propria casă, având cu el un cuțit. Tatăl acestuia a spus polițiștilor că ucigașul are probleme pishice și nu își luase tratamentul.

Pentru a-l convinge să dea drumul cuțitului, psihologul adus de specialiști l-a convins pe criminal să citească Psalmii, acesta fiind cunoscut drept un om extrem de religios. Atunci când Daniel Ioan Pepine și-a împreunat mâinile pentru rugăciune, el a dat drumul cuțitului, iar poliția a intervenit imediat. Ancheta a dovedit că acesta avea discernământ în timp ce a comis fapta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
orasul dintre doua tari jpg
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net