Descoperire șocantă! Ce obiecte satanice avea la el criminalul din Grădina Botanică

Apar noi detalii șocante în cazul care a șocat o țară întreagă. Polițiștii au găsit în rucsacul Asasinului din Grădina Botanică obiecte cu însemne satanice! 

alexandru fojica criminalul din craiova jpeg

Potrivit Adevărul.ro, în urma perchezițiilor polițiștii au avut parte de un șoc atunci când au găsit în rucsaul lui Mario Alexandru Fojică, elevul de la Colegiul Militar din Craiova care i-a atacat cu sânge rece pe Emanuel Bădică și Melis Lungu. Anchetatorii spun că băiatul de 17 ani avea asupra lui o macetă cu care a omorât-o pe fată, mănuși și o mască. Nu vorbim însă despre o mască de protecție respiratorie și una Squid Game, ce semăna foarte mult cu cea a comandantului din Jocul Calamarul. 

Polițiștii au găsit însemne oculte

Mai mult decât atât, după verificări polițiștii au descoperit cu stupoare că tânărul avea asupra lui un simbol satanist! Este vorba mai exact despre o pentagramă întoarsă! Înă nu este singurul însemn de acest fel, pe husa telefonului a fost găsită o poză ce simboliza Apocalipsa, iar husa în care își ținea căștile de la telefon era în formă de grenadă. 

În mod straniu, în ziua crimei, 27 iulie, adolescentul purta un tricou cu acest număr, ce nu este nici el lipsit de semnificații. Acesta este suma a trei cifre de 9, chiar numărul ce semnifică „căderea omului”. 

Obiectele găsite în rucsacul lui Mario Alexandru Fojică (Sursa: Adevărul)
Obiectele găsite în rucsacul lui Mario Alexandru Fojică (Sursa: Adevărul)

După cum bine știm, criminalul a fost prins la scurt timp după ce a comis faptele înfiorătoare. Acesta a fost găsit de polițiști calm și cu zâmbetul pe buze de parcă nu se întâmplase nimic. Tânărul se află acum în arestul poliției doljene, fiind acuzat de omor și tantativă de omor. Iar anchetatorii încearcă acum să afle dacă Alexandru Fojică era un adept al satanismului și dacă participase la asemenea ritualuri. Toate acestea se întâmplă în timp ce părinții Melisei, își plâng durerea la câteva zile după ce fiica lor de doar 14 ani a fost înmormântată. Totuși, Emanuel, se simte mai bine, fiind conștient, având șanse să trăiască deși este în continuare internat la ATI, Spitalul de urgență din Craiova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Mihai viteazul si doamna velica
aeroport pixabay jpg
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net