Convoiul de blindate ruse╚Öti de peste 60 de kilometri ajunge la grani╚Ťele Ucrainei

Convoiul de blindate ruse╚Öti este din ce ├«n ce mai mare, iar la acest moment se ├«ntinde pe o lungime de 64 de kilometri. Trupele lui Vladimir Putin se ├«ndreapt─â c─âtre capitala Kiev. Exist─â informa╚Ťii despre bombardarea unei maternit─â╚Ťi din Buzova, periferia Kievului, ╚Öi a unui centru de reabilitare pentru veterani.

image
Convoiul de blindate ruse╚Öti de peste 60 de kilometri ajunge la grani╚Ťele Ucrainei

Un convoi de tancuri și vehicule blindate rusești cu lungimea de 64 de kilometri înaintează în prezent spre Kiev, plecând din Belarus în nord.

Convoiul a p─âr─âsit sudul Belarusului uni ╚Öi ini╚Ťial a avut 27 de kilometri lungime, dar estimarea a fost revizuit─â ╚Öi extins─â.

Imaginile din satelit arat─â amploarea desf─â╚Öur─ârii, cu vehicule militare ├«ntinz├óndu-se spre grani╚Ťa cu Belarus.

Casa Alb─â a anun╚Ťat luni sear─â c─â monitorizeaz─â convoiul, ├«ngrijorat─â de cre╚Öterea violen╚Ťei ╚Öi a uciderilor f─âr─â discriminare din ultimele zile.

La primele ore ale zilei de mar╚Ťi, au ap─ârut rapoarte despre bombardarea unei maternit─â╚Ťi la Buzova, la periferia Kievului, ╚Öi a unui centru de dezintoxicare pentru veterani din Borodyanka, la 40 de mile ├«n afara ora╚Öului.

Un convoi militar rusesc care călătorește spre capitala ucraineană Kiev a crescut de la 17 mile lungime mai devreme la 40 mile, a declarat o companie de satelit, după cum oficialii americani au avertizat că orașul ar putea fi scena unui asediu și a unui război urban urât.

Imaginile din satelit arat─â desf─â╚Öurari suplimentare de for╚Ťe terestre ╚Öi unit─â╚Ťi de elicoptere de atac la sol ├«n sudul Belarusului, la mai pu╚Ťin de 10 kilometri de grani╚Ťa cu Ucraina.

Convoiul de blindate al armatelor lui Putin se întinde de la baza aeriană Antonov, la 15 kilometri nord de centrul orașului Kiev.

Kiev ar putea fi ╚Ťinta unui al doilea atac extrem de s├óngeros

Potrivit oficialilor serviciilor de informa╚Ťii americane, ├«n Kiev s-ar putea dezl─ân╚Ťui un al doilea val cople╚Öitor de atacuri. De asemenea, este posibil ca trupele ruse╚Öti s─â asedieze Kievul, iar Capitala s─â devin─â scena unor lupte extrem de s├óngeroase

Linia de vehicule bkindate care se îndreaptă la acest moment spre Kiev este atât de extinsă încât nu a fost surprinsă în întregime în imaginile din satelit.

Nu este clar dac─â toate vehiculele din convoi se ├«ndreapt─â c─âtre acela╚Öi punct al grani╚Ťei cu Kiev, sau dac─â for╚Ťele militare se vor desp─âr╚Ťi ╚Öi vor ├«ncercui Capitala.

Serviciile de informa╚Ťii americane consider─â c─â aproximativ 75% din for╚Ťele ruse pozi╚Ťionate la grani╚Ťele cu Ucraina se afl─â acum ├«n interiorul ╚Ť─ârii.

Luni, Dmitri Zhivitsky, ╚Öeful Administra╚Ťiei Militare Sumi din estul ╚Ť─ârii, a declarat c─â 70 de solda╚Ťi ucraineni au fost confirma╚Ťi mor╚Ťi dup─â atacul de duminic─â al artileriei ruse.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile┬áClick!┬ápe┬áGoogle News,Facebook┬á╚Öi┬áInstagram!┬á

foto front 1 pisica instagram jpg
FotoJet jpg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
image 287 jpeg
Delta 1 jpg
image
image
image
image
door 1590024 1920 jpg
foto   turist lovit stanca jpg
foto   accident statie autobuz jpg
Delta 1 jpg
dinca jpg
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg