Cozi uriașe în fața magazinelor din Kiev. Rafturile sunt goale, iar ucrainienii au rămas fără provizii

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Cetățenii din Kiev au format cozi uriașe în fața magazinelor pentru a face rost de provizii, însă rafturile sunt goale din cauza bombardamentelor din ultimele zile care au provocat daune mari. 

Cozi uriașe în fața magazinelor din Kiev. Rafturile sunt goale, iar ucrainienii sunt disperați
Cozi uriașe în fața magazinelor din Kiev. Rafturile sunt goale, iar ucrainienii sunt disperați

Populația din Kiev, capitala Ucrainei, este cuprinsă de disperare, din cauza atacurilor constante din partea trupelor lui Vladimir Putin. 

Cetățenii au rămas fără niciun fel de provizii după ce magazinele au fost închise două zile la rând, iar luni dimineață au format cozi pentru a achiziționa strictul necesar, însă din păcate rafturile sunt goale. 

Bombardamentele din ultimele zile au cauzat daune imense, iar o mare parte din marfa depozitată în punctele comerciale a fost distrusă.

Cozi lungi s-au format la supermarketurile din Kiev, după ridicarea restricției de circulație pe străzile din capitala Ucrainei, care a durat 36 de ore.

Interdicția de acces a fost în vigoare de la ora 17:00. sâmbătă până luni, la 8 dimineața și s-a cerut tuturor rezidenților să stea în case.

Multe magazine alimentare au fost închise de la începutul bombardamentelor în Kiev săptămâna trecută, iar populația a dus lipsă de anumite provizii esențiale.

Autoritățile municipale de la Kiev au spus că magazinele cu alimente vor fi deschise, iar sistemul de transport public din oraș va funcționa la o capacitate limitată, informează Adevarul.ro

Potrivit ultimelor informații, în Kiev se va înființa un centru umanitar unde se va distribui mâncare și produse de strictă necesitate pentru cei care au nevoie.

Civilii din KIev s-au adăpostit în stațiile de metrou

În a cincea zi de război bilanțul cetățenilor ucrainieni, care și-a pierdut viața în atacurile declanșate de armata rusă, se ridică la 340, printre care se numără și copii. 

Tot mai mulți cetățeni aleg să-și părăsească casele și să se îndrepte către granițele cu alte țări vecine pentru a scăpa de bombardamente. Majoritatea refugiaților sunt femei cu copii, deoarece bărbații cu vârste între 18 și 60 de ani sunt obligați de guvern să rămână în țară pentru a-și lupta împotriva rușilor. 

Mulți dintre civilii rămași în Ucraina s-au adăpostit în stațiile de metrou, acest spațiu subteran devenind a doua lor casă. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net