Coșmar pentru o femeie care a câștigat la loto! Motivul pentru care a rămas fără bani

Ce trebuia să fie un vis devenit realitate s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru o femeie din Statele Unite. Atunci când a încercat să își ridice premiul de la loterie, aceasta a primit vestea șocantă că suma urmează să meargă la stat!

Femeia a aflat că nu își va ridica banii
Femeia a aflat că nu își va ridica banii

Brittany Wilson, o femeie din Statele Unite, a decis să își încerce norocul la loteria din statul Florida. Aceasta trecea printr-o situație financiară dificilă, iar intuiția i-a spus să joace la Loto, lucru pe care l-a și făcut. „Mi-a fost greu în acea perioadă. M-am luptat financiar... ceva mi-a spus să merg la magazin și să-mi încerc câștigurile”, a povestit Brittani Wilson, potrivit Yahoo News.

Iar intuiția femeii s-a dovedit a fi una corectă, deoarece a reușit să câștige suma de 5.000 de dolari! Chiar dacă suma poate părea una mică, având în vedere premiile uriașe care pot fi câștigate la Loto, pentru Brittany Wilson, suma era una extrem de importantă, care i-ar fi putut rezolva o mulțime de probleme. Din păcate, deși câștigul ar fi trebuit să fie un vis devenit realitate, totul s-a transformat rapid într-un adevărat coșmar.

Banii urmau să meargă către stat

Atunci când Brittany a mers să își ridice premiul de la Biroul Districtual al Loteriei din Florida, în loc de bani, i-a fost înmânat un „bilet pentru circumstanțe speciale”, prin care era informată că avea datorii la stat. În biletul primit era menționat faptul că Loteria a trebuit să contacteze Departamentul de Oportunități Economice, cunoscut acum drept Departamentul Comerțului, pentru a se stabili dacă trebuie stabilită o taxă.

În anul 2023, femeia mai câștigase suma de 1.000 de dolari, iar la acel moment nu a avut nicio problemă când și-a ridicat premiul. Femeia spune că nu a fost înștiințată în niciun fel că ar avea vreo datorie la stat. Din păcate, cazul ei este destul de comun în Florida, iar în loc să primească banii, femeia a vut parte de o surpriză neplăcută. Mii de persoane au fost nevoite de-a lungul timpului să treacă prin situații similare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tv rusia jpg
image
image
image
image
image
image
avion freepik jpg
papua noua guinee istock jpg
test jpg
lucrari valea oltului jpg
5 front Arsenie Boca jpg
upu spital tg jiu7 jpeg
Frigider FOTO Shutterstock jpg
otel inoxidabil vase istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net