Daria Dughina, priveghi cu sicriul deschis, deși a murit incinerată, după o explozie

Ultima actualizare:

Funeraliile Dariei Dughina, 30 de ani, au fost organizate, marți, 23 august, la Moscova, priveghiul acesteia fiind accesibil publicului, la sediul unei televiziuni, din capitala Rusiei.

Sicriul Dariei Dughina a fost deschis, în timpul priveghiului. Sursa: Profimedia
Sicriul Dariei Dughina a fost deschis, în timpul priveghiului. Sursa: Profimedia

Cel mai sinistru detaliu observat de cei prezenți a fost faptul că sicriul acesteia a fost deschis! În condițiile în care mașina în care s-a aflat, atunci când a murit, a explodat, apoi s-a aprins ca o torță.

Câteva imagini, cu fața intactă a Dariei Dughina, surprinse în timpul priveghiului, au „scăpat” pe platformele de socializare, acest detaliu fiind sursa unor discuții aprinse.

Mai mult, unii comentatori au considerat că părinții Dariei Dughina nu păreau atât de afectați, însă acest lucru este greu de analizat, fiecare persoană reacționând și asimilând diferit astfel de situații.

Mașina în care și-a găsit sfârșitul a ars în totalitate

Cert este că mașina în care s-a aflat Daria Dughina, la momentul asasinatului, un SUV Toyota Land Cruiser, a ars în totalitate, după ce a explodat, în trafic, pe o autostradă de lângă Moscova.

Tatăl Dariei, Aleksandr Dughin, un filosof ultranaționalist ale cărui idei ar fi sursa politicii agresive de expansiune a lui Vladimir Putin, a fost martor al incendiului, momentul în care acesta privea, în stare de șoc, desășurarea evenimentelor fiind surprins în imagini video de alți martori.

Citește și: Daria Dughina, decorată post-mortem de Putin. Cine sunt suspecții de comiterea atentatului

Daria Dughina susținea politicile tatălui ei și a atras critici atunci când a făcut un selfie la Azovstal. Pentru că a susținut că masacrul din Bucha, unde armata Rusiei a măcelărit civili ucraineni, ar fi fost un scenariu pus la cale de americani, Daria Dughina a fost interzisă pe rețelele de socializare occidentale, pentru răspândirea de știri false.

Ultimele cuvinte spuse de ea, la festival au fost: tată, mă simt ca o eroină. Asta vreau să fiu, nu îmi doresc o soartă diferită. Noi nu putem fi zdrobiți nici măcar de asemenea lovituri insuportabile. Avem nevoie de victoria noastră.

Ultimele cuvinte adresate tatălui

Fiica mea și-a sacrificat viața pe acest altar. Învingeți, vă rog!“, a spus Aleksandr Dughin, într-un discurs susținut în timpul priveghiului.

Atentatul a avut loc sâmbătă, 20 august, la scurt timp după ce Daria Dughina și tatăl ei plecau de la un eveniment cultural, organizat în apropierea Moscovei, Aleksandr Dughin schimbând mașina.

Citește și: Rusia susține că a identificat-o pe femeia care a ucis-o pe Dughina: «Inimile noastre sunt însetate de răzbunare»

La începutul acestei săptămâni, Daria Dughina a fost decorată, post-mortem, de președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, cu Ordinul Prieteniei, acesta menționând curajul și devotamentul ei, ca jurnalist și activist civic.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net