De ce a fost aruncată în stradă o româncă din Italia: „Nu avea nici măcar lenjerie intimă”

Ultima actualizare:

Povestea româncei care a fost aruncată în stradă chiar înainte de Revelion a creat un tsunami pe rețelele sociale. Femeia a rămas în Ajun de Anul Nou, în Italia, fără telefon și fără niciun ban în buzunar. Cei care au recurs la agest gest au oferit explicația deciziei radicale pe care au luat-o.

De ce a fost aruncată în stradă o româncă din Italia
De ce a fost aruncată în stradă o româncă din Italia

După ce familia care a alungat-o pe româncă a fost aspru criticată, aceasta a prezentat și propria versiune a întâmplării. Fiica bătrânei unde lucra femeia din România susține că aceasta „nu avea aproape nimic în valiză, nici măcar lenjerie intimă” atunci când a fost angajată pe 16 noiembrie 2022. A fost dezvăluit și motivul pentru care a fost aruncată în stradă.

Secretul româncei din Italia. De ce a fost aruncată în stradă în prag de An Nou

Românca a fost alungată în prag de An Nou. FOTO Facebook / Marco Mazzella
Românca a fost alungată în prag de An Nou. FOTO Facebook / Marco Mazzella

Fata bătrânei unde lucra româncă a transmis că aceasta furat bijuterii, blănuri și argintărie. Ea a detaliat modul în care a fost prinsă angajata din România.  

Când a sosit cu noi nu avea aproape nimic în valiză, nici măcar lenjerie intimă. I-am cumpărat noi, inclusiv pijamale și papuci. M-a lovit imediat teatralitatea ei și apoi faptul că nu a vrut să iasă niciodată. Avea două ore libere pe zi, dar dorea să stea mereu în acasă. Și acum îmi explic de ce…

Într-una din zile, am observat că de la gâtul mamei lipsea un lanț de aur alb cu o cruce strălucitoare. Nu l-a scos niciodată de la gât, motiv pentru care m-am mirat când nu l-am mai văzut și am întrebat-o pe badantă dacă știe unde este.

Nu a putut să-mi dea un răspuns și am rugat-o să-l caute când are timp (...) I-am spus că eu cred că ea a furat lănțișorul și deodată a pus mâna pe un cuțit de bucătărie, l-a întors spre ea și a amenințat că se va sinucide. Am sărit să o opresc, iar fata mea a fugit și a sunat la poliție”, a declarat fiica bătrânei pentru lanuovasardegna.it, citat de Rotalianul. 

„Nu ne venea să credem ceea ce vedeam”

Românca a recunoscut în fața polițiștilor că a furat mai multe obiecte și a înmânat două ceasuri de aur, un colier și o broșă.

Ulterior, zidarii care lucrau într-un alt apartament din bloc, au descoperit în grădină trei saci ascunși după un tufiș, scrie Adevărul.

Erau de toate înăuntru: blănuri, paltoane cu guler de nurcă, argintăria mamei, genți din piele de crocodil, ceasuri vechi, pulovere de cașmir și multe altele. Nu ne venea să credem ceea ce vedeam! Și când te gândești că a ajuns la noi dezbrăcată…”, a mai declarat fiica bătrânei unde lucra românca.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net