Descoperirea incredibilă făcută de un fermier. A găsit un diamant ce valorează o avere

Un accident a schimbat complet cursul vieții unui fermier indian! În timp ce se afla pe un teren pe care îl închiriase de la o mină de diamante alături de alți câțiva prieteni, bărbatul a dat peste un diamant estimat la o valoare uriașă!

Bărbatul a descoperit deja două diamante / foto: stock.adobe.com
Bărbatul a descoperit deja două diamante / foto: stock.adobe.com

O descoperire complet accidentală poate să schimbe acum cursul vieții unui fermier indian! Acesta a găsit un diamant superb în timp ce se afla pe un teren închiriat de la mină de diamante, alături de câțiva prieteni. Iar piatra are o valoare incredibilă!

Mai precis, diamantul găsit de indian a fost estimat la 80.000 de dolari, iar acum piatra de 16,10 carate urmează să fie scoasă la licitație cât de curând.

A găsit un diamant în valoare de 80.000 de dolari

Pe data de 6 august, bărbatul, pe numele lui Dilip Mistry, a mers la biroul guvernamental din districtul Panna, care este însărcinat cu verificarea, dar și autentificarea diamantelor. Această regiune a Indiei este cunoscută pentru zăcămintele sale, iar acest diamant nici măcar nu este prima dată când Mistry găsește un astfel de obiect prețios!

Cu numai câteva săptămâni în urmă, bărbatul s-a mai prezentat deja în fața autorităților având în posesie un diamant de 14 carate.

Diamantul urmează să fie scos la licitație

Pentru Dilip Mistry, aceste descoperiri îi schimbă complet cursul vieții. Bărbatul a rămas fără loc de muncă în urma pandemiei de Covid-19, așa că, împreună cu alți trei prieteni, a decis să închirieze un teren dintr-o mină de diamante.

Din fericire pentru acesta, se pare că planul lui a fost unul inspirat! După câțiva ani de săpături intense, Dilip Mistry a reușit să găsească aceste diamante superbe, care îi aduc sume importante de bani. Prima piatră deja a fost vândută, iar bărbatul folosește banii primiți pentru a construi o casă familiei sale. 

Cel de-al doilea diamant va fi scos în curând la licitație de către autoritățile locale, iar Dilip a spus că dorește să împartă banii egal, cu cei trei prieteni ai săi. În plus, el dorește să continue să exploreze și mina de diamante, în speranța că va mai găsi astfel de pietre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
executie ceausescu jpg
femeie ceai raceala jpg
roman in germania terorizat de conationali jpg
2 regele carol al doilea jpg jpeg
casa verde jpg
accident bucuresti jpg
Stațiunile din județul Brașov rămân în topul preferințelor românilor FOTO Poiana Brașov
image
actualitate.net
image
actualitate.net