Ce se întâmplă în corpul nostru dacă mâncăm pește zilnic. Mihaela Bilic, mesaj categoric: „Poate debloca...”

Ultima actualizare:

Cu toții știm deja că peștele este recomandat în mai toate dietele, el având nenumărate beneficii pentru sănătatea organismului nostru. Însă, ce se întâmplă dacă consumăm numai pește? La această întrebare răspunde dr. nutriționist Mihaela Bilic!

dieta cu peste jpeg

Peștele are nenumărate beneficii pentru sănătate, mai ales somonul. Însă, poate că unii dintre noi ne vom gândă că dacă consumăm exclusiv carne de pește, sănătatea noastră va putea beneficia chiar și mai mult de proprietățile utile ale acesteia

Dar, este această idee doar o capcană în care nu trebuie să picăm? Dr. nutriționist Mihaela Bilic a vorbit despre acest subiect pe Facebook.

Ce se întâmplă dacă mănânci pește dimineața, la prânz și seara? Ești înalt, slab, blond și cu ochi albaștri. Mai în glumă mai în serios, locuitorii din țările nordice chiar mănâncă pește foarte des și chiar arată diferit fată de restul populației.

Nu mai pun la socoteală faptul că ei consumă produse lactate la greu și nu suferă de intoleranță la lactoză, ca restul europenilor. Dar înapoi la pește- n-am văzut nicio piață în care peștele să ocupe mai bine de 80% din standuri, la ei totul e cu pește”, a scris aceasta, potrivit adevarul.ro.

Ce se întâmplă dacă mâncăm doar pește

Peștele mai este foarte util și atunci când dorim să ne păstrăm o greutate corporală optimă.

Pentru adulții care țin la siluetă și vor să scape de kilogramele în plus, peștele este soluția, acolo unde carnea la grătar cu salată nu mai dă rezultate. La același număr de calorii consumate, combinația de proteine și grăsimi din pește poate debloca metabolismul, elimină inflamația din organism și intensifică arderile”, mai explică medicul nutriționist.

Peștele poate susține sănătatea tenului

Iar beneficiile peștelui nu se rezumă numai la atât! Această carne delicioasă ne poate ajuta să avem și o piele mult mai frumoasă!

Iar când vine vorba de piele frumoasă, ameliorarea celulitei și protecție împotriva îmbătrânirii, cine credeți că vă ajută? Ați ghicit, tot peștele! Pe orice mal de mare v-ați afla, alegeți pește…și nu veți regreta”, a mai spus Mihaela Bilic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
aleea cununilor facebook jpg
piki antena 1 jpg
WhatsApp Image 2024 09 17 at 15 31 26 jpeg
458400548 832479939068191 3801187412317697331 n (1) jpg
bani multi pensie jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
dragos tabaran a murit jpg
sticle de plastic reciclare INATECH jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net