Ciorbă de roșii, rețeta bunicii. Ingredientul care îi dă gustul aparte din copilărie

Ciorba de roșii este un preparat îndrăgit de mulți dintre noi. Această rețetă nici nu este una foarte dificilă, așa că poate fi pregătită cu ușurință chiar și de cei dintre noi care nu avem prea multă îndemânare în bucătărie. Însă, un detaliu foarte important pe care nu trebuie să îl uităm este un ingredient secret care va da un gust special ciorbei noastre!

Ciorba de roșii poate fi pregătită ușor / foto: stock.adobe.com
Ciorba de roșii poate fi pregătită ușor / foto: stock.adobe.com

Ciorba de roșii este o rețetă simplă, pe care cei mai mulți dintre noi o iubim. Ea poate fi pregătită foarte ușor, așa că este la îndemână chiar și celor dintre noi care nu prea avem multă îndemânare în bucătărie

Însă, un detaliu important pe care mulți români îl ignoră este un ingredient special adăugat chiar atunci când ciorba este gata! Acesta va oferi o aromă specială și puternică ciorbei noastre, așa că nu trebuie să îl uităm!

Ce ingrediente ne vor fi necesare

Pentru a pregăti ciorba de roșii nu ne trebuie decât 2 kilograme de roșii coapte, doi morcovi, țelină, jumătate de ardei gras roșu, un păstârnac, sare, boabe de piper, cât și doi litri de apă. Iar pentru a face delicioasele găluște ne vor trebui două ouă, 110 grame de griș și o jumătate de lingură de sare.

Iar la final, atunci când deja vom servi ciorba de roșii, nu trebuie să adăugăm în ea ingredientul secret care îi va transforma complet gustul! Este vorba despre pătrunjel, care va face ca această ciorbă să fie mai gustoasă ca oricând!

Cum pregătim ciorba de roșii

Pentru a pregăti ciorba, primul pas este să spălăm bine toate legumele. Mai departe, vom bate cele două ouă cu sare, iar grișul va fi adăugat gradual în acest amestec, în timp ce amestecăm. Odată ce amestecul pentru găluște este omogen, el trebuie lăsat câteva minute.

Între timp, vom umple o oală cu apă, vom pune sare după gust, celelalte ingrediente necesare, iar atunci când începe să fiarbă, vom adăuga și compoziția pentru găluște. Ele trebuie lăsate să fiarbă și nu trebuie să uităm să punem și un capac pe ciorbă.

Iar, desigur, la final, atunci când mâncarea este gata, vom adăuga și puțin pătrunjel, pentru un gust delicios!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ortodontie adulti 16x9 jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
laura 1536x1052 jpg
1 varza murata la butoi png jpeg
Placinta cu dovleac  Sursa foto shutterstock 1499282102 jpg
zodii pixabay jpg
Horoscop saptamanal 20 26 februarie freepik jpg
luna albastra adobestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net