Destinația din Italia de care s-a îndrăgostit un cunoscut vlogger român! „Nu mai există nicăieri în altă parte”

Este o destinație de o frumusețe rară, unde deja ajung tot mai mulți români în vacanță. Iar un vlogger faimos din țara noastră a rămas profund impresionat de condițiile de lux pe care le-a găsit în aeastă zonă a Italiei, cât și de frumusețea acestor locuri.

Deja poate că am observat că tot mai mulți români aleg să își petreacă vacanța în Coasta Amalfi, din Italia. Iar această destinație este perfectă și pentru o excursie toamna, nu doar în mijlocul verii! De acest lucru s-a convins și faimosul vlogger român de călători, Cătălin Stănciulescu, pe care poate că îl știm din mediul online sub numele de BackPackYourLife.

Odată ce a ajuns la destinație, vloggerul a spus că este „o altă lume”, iar așa o frumusețe „nu mai există nicăieri în altă parte”. Românul a ajuns în Amalfi și în Positano, în sudul Italiei. Această zonă a țării este recunoscută pentru peisajele incredibile, cât și pentru plajele superbe care sunt puse la dispoziția turiștilor.

„Mai scump decât Amalfi”

Însă, în ciuda frumuseții incredibile din jur, vloggerul român vorbește și despre prețul pe care a trebuit să îl plătească pentru a se bucura de aceste locuri, chiar și toamna.

„Atâția ani am evitat Italia, acum nu mai vreau să plec. M-am îndrăgostit! Evident că este absolut superb (n.r. - Positano), dar foarte scump, mai scump decât Amalfi, însă merită”, a spus Cătălin Stănciulescu. El mai spune că Amalfi și Positano sunt perfecte pentru o nuntă, sau pentru o lună de miere, în ciuda prețului piperat.

Cât a plătit pentru vacanța de vis din sudul Italiei

De-a lungul celor patru zile de vacanță, mașina închiriată l-a costat pe vloggerul român nu mai puțin de 270 de dolari, cu tot cu carburantul. În plus, chiar dacă el laudă frumusețea drumului dintre Amalfi și Positano, spune că este posibil să petrecem destul de mult timp în trafic.

În general, vloggerul spune că pentru două persoane ar fi nevoie de un buget de aproximativ 2.100, sau chiar 2.500 de euro, pentru un sejur de șapte zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Mette Marit, Prințesa Ingrid și Prințul Haakon, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
legume jpg
Singurul mijloc de deplasare prin Makoko este barca jpeg
Regele care era topit după Prințesa Diana  „A flirtat chiar și în fața Reginei” jpg
Șofer la volan  Foto Pixabay jpg
fructul care tine imbatranirea la distanta jpg
semn rutier jpg
dalai lama 1169299 960 720 jpg
restructurari concedieri
image
actualitate.net
image
actualitate.net