Doliu la Big Brother! O fostă concurentă a celebrei producții a murit la numai 37 de ani

Fosta concurentă a emisiunii Big Brother, Monica Sirianni, în vârstă de 37 de ani, a încetat din viață vineri, pe data de 5 mai. Deși se afla alături de câțiva prieteni care au dat alarma imediat că se întâmplă ceva grav, medicii de la camera de urgențe nu au mai reușit să facă nimic pentru vedeta de televiziune, care a decedat.

Fosta concurentă a murit subit, iar motivul încă nu este cunoscut
Fosta concurentă a murit subit, iar motivul încă nu este cunoscut

Tragedia s-a petrecut într-un oraș din sudul Italiei, în seara de 5 mai. Fosta concurentă a emisiunii Big Brother, Monica Sirianni, a ieșit în oraș la un bar din zonă, alături de câțiva prieteni, când a început, brusc, să se simtă rău. Deși cei de care era alături au dat imediat semnalul de alarmă, potrivit informațiilor oferite de către cancan.ro, medicii nu au mai reușit să facă nimic pentru vedeta televiziune, după ce a fost dusă imediat la urgențe.

Deși femeia în vârstă de 37 de ani a fost dusă imediat la spital odată ce a început să spună că se simte rău, medicii nu au reușit să salveze viața Monicăi Sirianni, care deși a reușit să ajungă la spital, a încetat din viață. Tragedia este cu atât mai șocantă cu cât prietenii fostei concurente nu își pot imagina ce a provocat decesul, însă autoritățile iau în calcul un posibil infarct. După cum este de așteptat, poliția a început deja o anchetă în acest caz.  

Apropiații Monicăi sunt șocați de dispariția acesteia

Toți cei care au cunoscut-o pe Monica Sirianni s-au declarat îndurerați de pierderea acesteia, mai ales într-un mod atât de misterios și subit. Aceasta era, în prezent, profesoară de engleză în Italia, unde s-a întors după o perioadă în care a trăit în Sidney, Australia, alături de familie. Cu ani în urmă, aceasta a participat în reality show-ul Big Brother.

Monica Sirianni s-a numărat printre concurenții emisiunii pe când avea doar 25 de ani, iar femeia a ales să se întoarcă în Italia deși restul familiei ei s-a mutat în Australia, unde a și rămas. În prezent, cauzele morții fostei vedete încă nu sunt cunoscute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net