Dramă fără margini pentru o biată familie! O fetiță de 4 ani a murit, după ce a fost atacată de un câine

Ultima actualizare:

Nu doar în România au loc tragedii legate de câini. În Anglia, o copilă de numai 4 ani și-a găsit sfârșitul după ce a fost atacată de un câine, în spatele unei proprietăți. Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru a o salva.

Fetiță omorâtă de câine
Fetiță omorâtă de câine

Potrivit informațiilor oferite de BBC, o fetiță de numai 4 ani a sfârșit într-un mod tragic. Aceasta a fost atacată fără milă de un câine, în spatele unei proprietăți, iar la scurt timp, din păcate, copila a murit. Tragedia a avut loc în Milton Keynes, a anunțat poliția.

Ofițerii au fost chemați de serviciul de ambulanță, marți, pentru a anunța că un câine a atacat un copil în grădina din spate a unei proprietăți din Broadlands, Netherfield. Din păcate, salvatorii ajunși la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru micuță, căci rănile erau mult prea multe și mult prea adânci, încât provocaseră o hemoragie internă cumplită. Din păcate, fetița de 4 ani nu a mai putut fi salvată, în ciuda manevrelor de resuscitare și a primului ajutor acordat de medicii de pe ambulanță. 

La scurt timp după aceea, s-a confirmat decesul copilei. 

Nu a fost făcută nicio arestare, iar câinele a fost ucis în urma celor întâmplate. Nu se știe încă dacă patrupedul aparține cuiva sau este, pur și simplu, un câine al străzii. Poliția a numit acest incident „un incident tragic”.

„Înțeleg cât de mult impact va avea acest lucru asupra comunității și asupra publicului larg, iar oamenii se pot aștepta să vadă o prezență mare a poliției în zonă în această seară și în continuare, în timp ce ancheta noastră continuă”, a declarat Matt Bullivant, de la Thames Valley Police.

Citește și - Mircea Badea, mesaj dur despre frică și femeia ucisă de câini: „Ce a mai căutat acolo a doua oară?”

„Aș dori să-i asigur pe oameni că nu avem niciun motiv să credem că există vreun pericol pentru cetățeni, în acest moment.

Oricine are îngrijorări ar trebui să se simtă liber să comunice cu ofițerii noștri și să pună întrebări, dar îi îndemn pe oameni să nu speculeze cu privire la circumstanțe, în special pe platformele de socializare. Este un moment incredibil de tragic”, a mai completat acesta, potrivit BBC. 

Forțele de ordine au declarat că nimeni altcineva nu a fost rănit în incident și că familia copilului a fost sprijinită de ofițeri.

Adjunctul șefului poliției, Dennis Murray, a scris pe Twitter: „Vești teribile în Milton Keynes în această seară, o fetiță de patru ani a fost ucisă în urma unui atac al unui câine. Vă rugăm să respectați intimitatea familiei în aceste momente incredibil de tragice”.

Tragedie similară în România

Vă reamintim că o astfel de tragedie similară a avut loc în România, după ce Ana Oroș a fost sfâșiată de o haită de maidanezi, în timp ce se afla la alergat, în jurul Lacului Morii. Femeia nu a avut nicio șansă de supraviețuire, mai ales că a fost atacată de cel puțin 10 câini. Cu un an înainte să moară, Ana mai fusese atacată o dată, tot în același loc și scăpase cu greu. Acum, însă, soarta n-a mai fost de partea ei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net