Felicitările cu tematică pentru adulți trimise de prințesa Diana, scoase la licitație. Au fost vândute cu o sumă colosală!

Miercuri, felicitările „îndrăznețe”, cu tematică pentru adulți, trimise de prințesa Diana lui Constantin al II-lea, ultimul rege al Greciei, au fost vândute la o licitație pentru o sumă halucinantă. Cele două felicitări, ambele adresate regretatului monarh grec, care a murit la începutul acestui an, la vârsta de 82 de ani, conțin desene animate cu tentă sexuală.

Felicitările trimise de prințesa Diana au fost vândute la o licitație / Foto: GettyImages
Felicitările trimise de prințesa Diana au fost vândute la o licitație / Foto: GettyImages

Cu ce sumă au fost vândute felicitările

Felicitările secrete pe care prințesa Diana i le-a trimis lui Constantin al II-lea, ultimul rege al Greciei, au fost scoase la vânzare, miercuri, de casa de licitații Dominic Winter Auctioneers. Cele două felicitări, ambele adresate regretatului monarh grec, care a murit la începutul acestui an, la vârsta de 82 de ani, conțin desene animate cu tentă sexuală și s-au vândut la suma de 8.677 de dolari.  

Prima dintre felicitări prezintă opera de artă a lui Mike Edwards, ce întruchipează o figură biblică, Adam, care se sprijină de un copac din Grădina Edenului. Textul de pe carte spune: „Adam a fost primul”. „Care este definiția Omului Perfect?”, se arată pe cea de a doua felicitare.

Ambele au fost din seria GirlsTalk de felicitări, care au fost publicate de Emotional Rescue în jurul anului 1987. Nu este cunoscută perioada în care au fost trimise, sub formă de „glume”, regelui Constantin, cunoscut sub numele de Tino, dar au fost semnate de prințesa Diana și conțineau un mesaj special pentru monarh: „Dragă Tino, cu dragoste, ca întotdeauna, de la Diana”. 

Felicitările s-au vândut cu prețul de 8.677 de dolari / Foto: Casa de licitații
Felicitările s-au vândut cu prețul de 8.677 de dolari / Foto: Casa de licitații

Dominic Winter Auctioneers, care a vândut perechea de felicitări, a declarat într-un comunicat de presă că motivul pentru care regretata prințesă i-a trimis cărțile fostului rege este neclar, dar că este posibil ca aceștia să fi fost inspirați de o conversație pe care au avut-o la o adunare socială.  

„Felicitările nu sărbătoresc o zi de naștere, un Crăciun sau un botez. Diana trebuie să fi văzut aceste felicitări și să se fi gândit la Tino înainte de a le cumpăra și de a le trimite, posibil inspirate de o conversație pe care au avut-o la o adunare socială”, au declarat cei de la casa de licitații, potrivit UKDaily.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net