Top 3 filme de văzut despre Familia Regală Britanică! Le găsiți pe HBO Max

Click! vă prezintă un top 3 filme de vizionat pe HBO Max despre Familia Regală Britanică. Aflați acum cele mai bune pelicule despre viața tragică pe care a trăit-o Prințesa Inimilor, Diana Spencer

hbo max jpg

Cele mai bune filme despre Familia Regală Britanică

Spencer

Este decembrie 1991. Relația Prințului și a Prințesei de Wales s-a răcit de mult. Apar tot mai multe zvonuri legate de infidelități și chiar un potențial divorț, însă momentan se păstrează liniștea pentru a sărbători Crăciunul la. Totul merge ca la carte, așa cum trebuie să fie, se mănâncă, se bea, se vânează și totul pare perfect. Însă Diana Spencer se confruntă cu probleme de sănătate mintală tot mai mari și simte că cedează. Ea crede că va fi ucisă pentru a face loc Camillei, iar fantoma Annei Boleyn (strămoașa sa) o bântuie ca și cum ar fi presimțire. Atunci decide să pună punct relației cu Prințul Charles. Prințesa Inimilor este interpretată în mod fantastic de actrița Kristen Stewart care a reușit să transpună toată frământările și suferințele Dianei într-un mod care apropie publicul și mai mult de îndrăgitul personaj. 

The Princess

Potrivit HBO Max, filmul documentar original The Princess aruncă o privire intimă și captivantă asupra vieții Prințesei Diana.  Relația dintre Diana și Charles, Prințul și Prințesa de Wales, a ținut prima pagină a a tabloidelor timp de aproape două decenii. Filmul se bazează exclusiv pe materialele audio și video de arhivă contemporane reușind să readucă publicul în fața evenimentelor cheie din viața Dianei, exact așa cum s-au petrecut printre care nunta publică, aparent de basm, nașterea celor doi fii, divorțul amar și moartea prematură a Dianei din 31 august 1997.

The Queen

În filmul The Queen asistăm la reacția familiei regale a Marii Britanii și a noului prim-ministru ales Tony Blair, imediat după moartea Prințesei Diana într-un accident de mașină la Paris, pe 31 august 1997. În ceea ce o privește pe regină, Moartea Dianei este o chestiune privată, dat fiind că nu mai este Alteța Sa Regală. Tony Blair, totuși, realizează că publicul o vede diferit, simțind pierderea „Prințesei Poporului”, așa cum o numește el. Aflată la Balmoral, Familia Regală pare să nu țină seama de reacția publicului. Curând însă, opinia publică se întoarce împotriva lor, forțându-l pe Blair să ofere sfaturi aspre și nu neapărat binevenite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net