Fiica secretă a lui Putin, viață opulentă. Locuiește într-un penthouse placat cu aur

Ultima actualizare:

În ultima perioadă, Vladimir Putin este în centrul atenției întregii lumi. Viața personală a președintelui rus a stârnit curiozitatea celor din jur, astfel că, pe zi ce trece, detalii picante ies la iveală, spre încântarea publicului.

Putin și relațiile sale
Putin și relațiile sale

Putin a avut, de-a lungul timpului, relații cu diferite femei, mai mult, sau mai puțin cunoscute din Rusia. Ce aveau acesta în comun? Frumusețea.

Din unele dintre aceste legături de dragoste, aveau să rezulte și copii, despre care Putin nu a vrut să se afle multe lucruri, însă a avut grijă ca aceștia să nu ducă lipsă de nimic.

O relație ce a stârnit interesul publicului a fost povestea de iubire pe care Putin ar fi avut-o cu o menajeră ce lucra la unul dintre complexurile sale de lux. Povestea dintre cei doi a început în 2003 și se zvonește că aceștia ar avea împreună un copil, pe Luiza Rozova, care este cunoscută și sub numele de Elizaveta Krivonogikh.

Fiica secretă a lui Putin
Fiica secretă a lui Putin

Imagini grăitoare

Această trăiește în lux, iar pozele postate grăiesc de la sine, conform thesun.co.uk.

Imagini ale unui penthouse, apărute în mediul online, au uimit opinia publică cu frumusețea lor. Casa ar fi chiar a Luizei Rozoa, fiica secretă a lui Putin, în vârstă de 19 ani.

Imaginile au fost făcute publice de o agenție imobiliară.

AP webp

Acesta este numit „unul dintre cele mai private complexe din Sankt Petersburg”, potrivit unei investigații a BBC Rusia.  

Mulți cred că a fost construit de o companie asociată cu Rossiya Bank, despre care se consideră a fi instituția financiară a cercului de apropiați ai președintelui.

Complexul de pe Aleea Berezovaya, unde apartamentul este de închiriat se remarcă prin arhitectura clasică solidă”, se arată în raport.

Citește și Topul telefoanelor Samsung cu baterie mare: preț, specificații și sfaturi

Cum arată penthouse-ul

Primul etaj are o cameră de zi și o terasă cu vedere la râul Neva, iar etajul al doilea are un dormitor și o cameră pentru copii.

Etajul trei include, de asemenea, un bar cu un home cinema și un șezlong de designer „acoperit cu folie de aur”. 

Potrivit rapoartelor, penthouse-ul oferit spre închiriere pe insula Kamenny din Sankt Petersburg a intrat în posesia lui Krivonogikh, mamei Luizei, la un an după nașterea acesteia și se crede că este locul în care a crescut fiica lor.

Numele lui Krivonogikh nu este menționat de agentul imobiliar care face publicitate pentru închirierea apartamentului de 447,4 metri pătrați, dar penthouse-ul ei este cunoscut a fi singurul de această dimensiune precisă, din complexul de 21 de apartamente de elită.

Prețul cu care femeia dorește să închirieze apartamentul elegant este de 7.700 de lire sterline pe lună, inclusiv taxele de utilități.

În privința războiului din Ucraina, cele două femei nu au dorit să comenteze întâmplările petrecute în ultima perioada.

Citește și Apocalipsa din Mariupol. Cum arată acum unul dintre cele mai frumoase orașe de la Marea Azov

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net