Gestul unui pedofil din SUA a șocat sala de judecată, când se dădea verdictul!

Ultima actualizare:

Edward Leclair, 57 de ani, judecat pentru pedofilie și viol, în statul Texas, din Statele Unite ale Americii, primea verdictul, din partea instanței, când a desfăcut o sticlă din care a început să bea decis.

Edward Leclair, 57 de ani
Edward Leclair, 57 de ani

Câteva clipe mai târziu s-a prăbușit la podea, fără suflare.

Avocatul credea că are emoții din cauza verdictului

Chiar m-am uitat la el când a început să bea. Îi tremura mâna, dar în acel moment m-am gândit că e din cauza emoțiilor cauzate de citirea verdictului. A continuat să bea tot”, a povestit Mike Howard, avocatul condamnatului pentru postul american NBC News.

Bărbatul a fost scos din sala de judecată, după citirea verdictului, și dus într-o încăpere învecinată de unde urma să fie transportat la penitenciar.

Insistența cu care a băut din sticlă, însă, a atras atenția celor prezenți în sală. După câteva discuții rapide, un ofițer a verificat starea condamnatului, scrie toofab.com

Citește și: Gheorghe Dincă, interviu din pușcărie. A stârnit o furtună în penitenciarul Craiova

Acesta l-a găsit când fie tocmai își dădea sufletul, fie era deja mort. La fața locului a ajuns și o ambulanță, dar cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul, Leclair având, în acel moment, culoarea gri, conform martorilor citați.

Martorilor din sala de judecată le-a rămas întipărit în minte faptul că lichidul din sticla băută de condamnat avea un aspect ciudat, tulbure.

Violase o copilă de 14 ani, după ce a ademenit-o online

Edward Leclair a fost o bestie. În 2016, a ademenit, prin intermediul site-ului Craigslist, o minoră de 14 ani, pe care, ulterior, a violat-o.

A fost arestat în 2018, împotriva sa existând cinci capete de acuzare, pentru abuz sexual asupra unui minor. Instanța din SUA l-a eliberat condiționat, contra unei cauțiuni de 30.000 de dolari, până la debutul procesului, la începutul lunii august 2022.

Citește și: Pedofil din Ploiești, dat pe mâna Poliției de o minoră „sub acoperire”

Leclair a fost găsit vinovat, înainte de a-și pune capăt zilelor. Acum, cadavrul său va fi supus autopsiei, urmând ca autoritățile să realizeze și o analiză toxicologică pentru a determina ce a ingerat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net