Gestul unui pedofil din SUA a șocat sala de judecată, când se dădea verdictul!

Edward Leclair, 57 de ani, judecat pentru pedofilie și viol, în statul Texas, din Statele Unite ale Americii, primea verdictul, din partea instanței, când a desfăcut o sticlă din care a început să bea decis.

image
Edward Leclair, 57 de ani

Câteva clipe mai târziu s-a prăbușit la podea, fără suflare.

Avocatul credea că are emoții din cauza verdictului

Chiar m-am uitat la el când a început să bea. Îi tremura mâna, dar în acel moment m-am gândit că e din cauza emoțiilor cauzate de citirea verdictului. A continuat să bea tot”, a povestit Mike Howard, avocatul condamnatului pentru postul american NBC News.

Bărbatul a fost scos din sala de judecată, după citirea verdictului, și dus într-o încăpere învecinată de unde urma să fie transportat la penitenciar.

Insistența cu care a băut din sticlă, însă, a atras atenția celor prezenți în sală. După câteva discuții rapide, un ofițer a verificat starea condamnatului, scrie toofab.com

Citește și: Gheorghe Dincă, interviu din pușcărie. A stârnit o furtună în penitenciarul Craiova

Acesta l-a găsit când fie tocmai își dădea sufletul, fie era deja mort. La fața locului a ajuns și o ambulanță, dar cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul, Leclair având, în acel moment, culoarea gri, conform martorilor citați.

Martorilor din sala de judecată le-a rămas întipărit în minte faptul că lichidul din sticla băută de condamnat avea un aspect ciudat, tulbure.

Violase o copilă de 14 ani, după ce a ademenit-o online

Edward Leclair a fost o bestie. În 2016, a ademenit, prin intermediul site-ului Craigslist, o minoră de 14 ani, pe care, ulterior, a violat-o.

A fost arestat în 2018, împotriva sa existând cinci capete de acuzare, pentru abuz sexual asupra unui minor. Instanța din SUA l-a eliberat condiționat, contra unei cauțiuni de 30.000 de dolari, până la debutul procesului, la începutul lunii august 2022.

Citește și: Pedofil din Ploiești, dat pe mâna Poliției de o minoră „sub acoperire”

Leclair a fost găsit vinovat, înainte de a-și pune capăt zilelor. Acum, cadavrul său va fi supus autopsiei, urmând ca autoritățile să realizeze și o analiză toxicologică pentru a determina ce a ingerat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Gina Pistol Foto Mihai Stetcu jpg
Protest in Iran FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg