Au dat-o jos din avion din cauza sânilor prea mari, de 10 kilograme!

Ultima actualizare:

Fotomodelul online Mary Magdalene, de origine canadiană, era gata de îmbarcare în zborul cu destinația Dallas. Doar că, pe aeroportul din Canada, acesteia i-ar fi fost refuzată îmbarcarea, fiind evacuată din avion.

Mary, un fotomodel cu forme supradimensionate, în urma intervențiilor estetice, este posesoarea unui bust impresionant, sânii ei cântărind aproximativ 10 kilograme! Astfel, fotomodelului îi este foarte greu să găsească obiecte vestimentare capabile să îi acopere în totalitate sânii.

Evident, decolteul meu a fost de vină pentru refuzul îmbarcării, eu apărând acolo într-un mod explicit”, le-a explicat Mary fanilor ei, pe pagina de Instagram.

Fotomodelul a relatat faptul că experiența nu a fost deloc plăcută și, chiar dacă în cele din urmă a ajuns la Dallas, cu un zbor reprogramat, are de gând să acționeze în instanță linia aeriană.

Consideră că a fost discriminată

Mary îi acuză pe angajații care au întors-o din drum de discriminare. „Nu este normal să aplici reguli preferențiale, în funcție de cum arată și cum se îmbracă fiecare. Discriminarea dă sentimente neplăcute oricui. Dacă o fată mai puțin dotată, cu sâni mai mici, ar fi purtat același obiect vestimentar, nu ar fi fost refuzată”, a mai transmis Mary.

Citește și: Anamaria Prodan în cea mai erotică ipostază de până acum. Interzis cardiacilor

O altă problemă este faptul că ei i-ar fi fost refuzată îmbarcarea după ce ajunsese deja în avion și își ocupase locul, costul biletului fiind de 5.000 de dolari.

Mary a detaliat și motivul oficial prezentat de echipajul aeronavei. TMC.com relatează faptul că aceasta ar fi purtat căști și nu ar fi fost atentă la instrucțiunile de siguranță prezentate de personalul navigant, iar aceștia au decis să o dea jos din avion.

Motivul oficial invocat a fost altul

Este binecunoscut, totodată, faptul că înainte de decolare, personalul navigant solicită închiderea dispozitivelor electronice.

Mary chiar a postat mai multe selfie-uri din avion și din aeroport, înainte de momentul neplăcut, în care poate fi văzut faptul că purta căști, cel mai probabil ascultând muzică.

Citește și: Bianca, ce-ai pățit la față? Toți s-au uitat lung la ea

Conform regulamentelor aplicate în domeniul aeronautic, personalul nevigant poate decide evacuarea persoaneor care nu se supun regulilor din aeronavă, uneori, efectuând chiar aterizări de urgență, în cazul pasagerilor care perturbă atmosfera în timpul cursei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net