Imagine cutremurătoare cu trupul unui soldat rus mort care zace în zăpadă

Ultima actualizare:

Războiul dintre Rusia și Ucraina este considerat de mulți un conflict inutil menită să aducă doar distrugere și pierderi de vieți omenești. Imaginea cu trupul unui soldat rus, acoperit de zăpadă ce zace inert, printre tancurile inamice, a oferit tuturor o imagine autentică de pe frontul de luptă. 

Imagine cutremurătoare cu trupul unui soldat rus mort care zace în zăpadă
Imagine cutremurătoare cu trupul unui soldat rus mort care zace în zăpadă

Rusia a declanșat joi seară războiul împotriva Ucrainei, iar sunetul bombelor a răsunat deasupra orașului Kiev, iar după trei zile de război bilanțul civililor decedați din cauza conflictului atinge aproape 200 de persoane, printre care se află și copii. 

Liderii lumii au condamnat demersul lui Vladimir Putin și i-au transmis acestuia mesaje în care îl îndeamnă la retragerea trupelor și oprirea măcelului din regiunile ucrainiene. 

Din nefericire, Putin nu are de gând să renunțe la ofensivă, iar experții sunt de părere că acest conflict este inutil, iar pierderile de vieți omenești vor fi semnificative. 

Temuta armată rusă este compusă din tineri de aproximativ 20 de ani care nu au de ales decât să luptă într-un război absurd pentru o cauza ce nu le aparține.

Publicația New York Times a postat recent o imagine cutremurătoare ce arată situația dezolantă și tragică de pe câmpul de luptă. Fotografia înfățișează trupul unui soldat rus, acoperit de zăpada viscolită și care zace printre tancurile inamice ale armatei ucrainiene. 

Imaginea înfățișează primele momente după confruntarea dintre trupele rusești și cele ucrainiene de la granița cu Kharkiv. Armata ucraineană a reușit să respingă ofensiva rusă și să apere granițele. 

Fotografia surprinde panorama dezolantă de pe frontul de luptă, cu tancuri, soldați înarmați, tranșee și resturi de echipament militar care au aparținut soldaților ruși și ucrainieni, tineri de abia 20 de ani. 

Președintele ucrainian a solicitat ajutorul SUA

Azi, președintele Volodimir Volenski a anunțat că Franța va trimite armament militar în Ucraina și a solicitat președintelui Joe Biden echipamente militare pentru a contracara ofensiva Rusiei. 

Putin nu este dispus să-și retragă trupele de pe teritoriul ucrainian, în ciuda sancțiunilor promise de SUA. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
mary astor foto profimedia
la rinconada captura video jpg
Betty Lou Oliver captura video jpg
studenti facultate pixabay jpeg
Sfântul Ilie FOTO News.ro
pensionari spania jpg
Muscate curgatoare
estonia al cincilea anotimp parcul national soomaa 6 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net