Imaginile care au emoționat toată planeta! Un tată îşi ţine de mână fetița prinsă sub dărâmături după cutremurul din Turcia

Ultima actualizare:

Puține imagini pot provoca o emoție mai mare decât cea în care un tată își ține de mână fiica moartă, prinsă sub dărâmăturile provocate de cutremurul devastator din Turcia. Fotografia surprinsă în regiunea Kahramanmaraș a ajuns în toate colțurile lumii.

Un tată își ține de mână fiica moartă printre dărâmături FOTO AFP
Un tată își ține de mână fiica moartă printre dărâmături FOTO AFP

Seismul puternic din Turcia a provocat atâta de multă durere. În mijlocul infernului găsim un bărbat și o fetiță, într-o fotografie cât 1.000 de cuvinte. Imaginea cu un tată care își ține de mână fiica moartă printre dărâmături a făcut înconjurul lumii.

Bărbatul refuză să dea drumul mâinii copilui său care a decedat după ce imobilul în care locuia s-a prăbușit. Personajul principal al acestei povești triste este Mesut Hancer. Acesta își ține în continuare de mână fiica după dezastrul provocat de seismul de luni, 6 februarie. În vârsta de 15 ani, Irmak este una dintre victimele cutremurelor devastatoare, care au luat mii de vieți în Turcia și Siria.

Atenție! Urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Un tată și fiica lui moartă, după cutremurul din Turcia. Cea mai emoționantă imagine a anului

Adem Altan, un fotograful de la AFP, a surprins marți, 7 februarie, o serie de imagini care îl înfățișează pe Mesut Hancer stând în mijlocul iadului provocat de cutremurul de 7,8 grade pe scara Richter.

Rămas printre dărâmături, bărbatul o ține strâns de mână pe fiica lui care stă întinsă pe patul ei, prinsă sub plăcile de beton care au fost cândva pereții unor apartamente, potrivit CNN.  

Un copil s-a născut printre dărâmături

O altă scenă emoționantă a fost surprinsă în Siria. O femeie a născut sub dărâmături, iar apoi a făcut sacrificiul suprem. Tânara și-a protejat bebelușul cu propriul trup până la ultima suflare. Aceasta a murit, dar copilul a fost scos viu de către salvatori.

Marți seară, bilanțul deceselor a urcat la aproximativ 6.500 de morți în cele două țări afectate, dar totalul ar putea crește în următoarele zile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Baie modernă pixabay jpg
calendar ortodox 2021 30 martie sfantul ioan scararul jpeg
Nicolae Ceauşescu (© „Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 6/1979)
Altar Biserica Domneasca Curtea Veche Postul Mare jpg
cub cutremur romania png
Biserica Gorunești jpg