Imagini tulburătoare cu polițistul violator David Carrick. Ce obsesii ciudate avea

Polițistul violator David Carrick a fost închis timp de cel puțin 30 de ani pentru numeroase violuri „necruțătoare”. Au fost dezvăluite imagini cu acesta care-l înfățișau ca un fost soldat obsedat de arme.

Un ofițer de poliție din Londra, violator în serie: David Carrick FOTO Profimedia

Bestia, care s-a comportat ca și cum ar fi „de neatins” și a profitat „monstruos” de victimele sale, este arătat în mai multe fotografii cum la 19 ani poza cu pușca de armată în fața unui colaj de femei goale.

Bestia-polițist a primit 36 de condamnări pe viață

În timp ce manipulatorul Carrick, 48 de ani – care s-a ascuns în spatele puterii muncii sale de a exploata femeile timp de aproape 20 de ani – își începe sentința, o victimă a spus: „Sper că va muri în închisoare”.

Carrick, care a servit în Royal Gloucestershire, Berkshire and Wiltshire Regiment și în Royal Logistics Corps înainte de a se alătura Met, a primit 36 ​​de condamnări pe viață.

În timpul unui turneu în Cipru, Carrick, care a fost condamnat pentru 49 de infracțiuni împotriva a 12 femei, a pozat cu arme și într-o poziție de arte marțiale.

Imaginile au fost trimise unei prietene de corespondență, care și-a amintit de el ca pe un bărbat „periculos și arogant” care s-a prefăcut că este un „soldat de elită” ce-și dorea să se îndrepte către forțele speciale.

Carrick a fost urmărit pe link-ul video de unele dintre victimele sale pentru condamnarea de la tribunalul Southwark.

A intrat în atenția poliției de nouă ori înainte de a fi în cele din urmă arestat și acuzat.

Ce i-a spus judecătoarea 

Doamna judecător Cheema-Grubb i-a spus: „În spatele unei apariții publice de corectitudine și de încredere, ai profitat monstruos de femeile atrase în relații intime cu tine.

„Ai violat și agresat sexual multe femei, pe unele abia le cunoscusei. Te-ai comportat ca și cum ai fi de neatins.

„Ai fost îndrăzneț și uneori necruțător, având încredere că nicio victimă nu își va învinge rușinea și teama de a te raporta. Timp de aproape două decenii ți s-a dovedit dreptate.”

Citește și - Victima lui Andrew Tate, detalii tulburătoare și acuzații de viol: „Ni se spărgeau vasele de sânge”

„Merită să moară în închisoare”

O victimă abuzată de Carrick timp de patru ani a spus: „Merită să moară în închisoare. Va putrezi după gratii.

„Este un monstru rău, rău. Ar fi putut să omoare pe oricare dintre noi. Ceea ce ne-a făcut a fost dezgustător. Când am citit declarațiile celorlalte victime, mi-am dat seama cât de asemănătoare erau poveștile noastre.”

Femeia, care l-a cunoscut pe Carrick într-o întâlnire profesională, a adăugat: „Nu cred că voi putea vreodată să am o altă relație. Mi-a distrus viața. Met are multe pentru care să răspundă. Au ratat nouă ocazii de a-l opri (anchetatorii n.r.) și l-au lăsat să rămână în poliție atâția ani.”

Ea a lăudat-o pe femeia a cărei plângere la poliție a dus la arestarea lui Carrick, a cărei filmare cu camera corporală a fost difuzată de polițiști.

Aceasta a spus: „Dacă nu ar fi fost ea, niciunul dintre noi nu s-ar fi prezentat. Ar mai lucre și acum în poliție. Îi datorăm foarte mult.”

Victima, atunci când l-a întâlnit pe comisarul de poliție, Sir Mark Rowley, a numit crimele lui Carrick „nespus de rele”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net