Incredibil cum a fost prins un român pe o autostradă în Ungaria. „O priveliște uluitoare” VIDEO

Autoritățile maghiare au rămas șocate la vederea unei mașini de România. În timpul unei acțiuni de control, inspectorii fiscali au dat peste „o priveliște uluitoare” pe autostrada M5, în comitatul Bács-Kiskun, din Ungaria. Românul conducea o autoutilitară care tracta o platformă pe care se afla o autoutilitară cu platformă, în care era încărcat un autoturism.

image

Biroul Național Fiscal și Vamal din Ungaria o publicat pe Facebook o filmare realizată de agenții săi pe autostrada M5, în comitatul Bács-Kiskun.

În imagini apare o autoutilitară înmatriculată în România, care tracta o platformă pe care se afla o autoutilitară cu platformă, în care era încărcat un autoturism.

„O priveliște uluitoare s-a dezvăluit în fața ochilor inspectorilor Oficiului Național de Fiscal și Vamal (NAV), când aceștia au ajuns în spatele unui transportor auto românesc pe autostrada M5.

Inspectorii fiscali făceau verificări pe drumurile din județul Bács-Kiskun când au observat un vehicul românesc trecând prin fața lor. Furgoneta trăgea o remorcă în spatele ei, care transporta o camionetă cu platformă pe care se afla o mașină de pasageri.

Vehiculul, care punea viața în pericol și era vizibil supraponderal, a fost imediat scos de pe șosea și îndreptat pe cântar. În timpul controlului, s-a constatat că autoturismul circula cu peste două tone peste greutatea admisă, iar autovehiculul nu avea înregistrarea traseului”, se arată în postarea autorităților ungare.

Șoferul și angajatorul lui au fost amendați

Șoferul român s-a scuzat în fața lucrătorilor Oficiului Național de Fiscal și Vamal ungar, spunând că nu și-a dat seama de greutatea excesivă, se mai precizează în postare.

„Mașinile supraîncărcate reacționează în moduri imprevizibile la efectele fizice bruște, punând astfel în pericol nu numai șoferul, ci și participanții la trafic.

Colegii noștri au declanșat o procedură administrativă, din cauza excesului de greutate, șoferul a fost nevoit să plătească o amendă de 650 de mii HUF 9echivalentul a aproape 1.700 de euro), în timp ce operatorul autovehiculului a fost nevoit să plătească o penalizare de 1 milion și 40 de mii HUF din lipsa cronometrului”, au precizat autoritățile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net