Joe Biden, gafă de proporții. A citit de pe prompter inclusiv indicațiile: „Încă patru ani… Pauză"

Ultima actualizare:

Președintele SUA, Joe Biden, a avut un nou moment de confuzie în timpul unui discurs la o conferință din Washington miercuri, unde a fost observat citind și indicațiile de pe prompter. Biden a participat la eveniment pentru a obține sprijin din partea sindicatelor nord-americane de construcții (NABTU) în campania electorală, conform informațiilor furnizate de Sky News.

Joe Biden. Foto: arhiva.
Joe Biden. Foto: arhiva.

Joe Biden a spus despre Trump că este anti-sindical și apărător al celor ultrabogați

În timpul discursului său, Biden l-a criticat pe fostul președinte Donald Trump, caracterizându-l drept anti-sindical și un apărător al celor ultrabogați. A comparat politicile sale și ale lui Trump prin referire la „planul Scranton” (orașul său natal din Pennsylvania) și „planul Mar-a-Lago” (reședința lui Trump din Florida). Biden a subliniat importanța democrației și a libertăților, declarând: „Văd o America în care apărăm democrația, nu o diminuăm. Văd o America în care protejăm libertățile, nu le luăm”.

Președintele Americii a citit de pe prompter inclusiv instrucțiunile

Ulterior, Biden a fost observat citind de pe prompter, inclusiv instrucțiunile menționate. El a spus: „Imaginați-vă ce am putea face în continuare. Încă patru ani… Pauză", urmat de un râs, evidențiind astfel că a citit și indicațiile de pe prompter și că a realizat gafa pe care a făcut-o.

Nu este singura gafă făcută de Biden

Această confuzie a lui Biden face parte dintr-o serie lungă de gafe pe care președintele le-a făcut în public. Chiar și marți, el a furnizat un alt motiv de ridiculizare pentru comentatorii conservatori atunci când a afirmat eronat că el și partidul său „nu pot fi de încredere”. Comentariul său a stârnit râsul audienței, dar Biden a continuat discursul fără să remarce eroarea.

Gafele lui Biden au fost amplu discutate pe rețelele sociale și au atras critici din partea oponenților politici, care au interpretat aceste momente ca fiind dovezi ale unor deficiențe în capacitatea președintelui de a comunica eficient.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net