Premier─â la Phenian! Kim Jong-Un a ap─ârut ├«n public cu masc─â de protec╚Ťie

Coreea de Nord se confrunt─â cu un val de ├«mboln─âviri cu virusul SARS-CoV-2, care continu─â se se manifeste ├«n multe ╚Ť─âri din ├«ntreaga lume. O persoan─â a decedat dup─â ce a fost diagnosticat─â pozitiv cu varianta Omicron, iar liderul de la Phenian este ├«n stare de alert─â. 

image
Kim Jong-Un a ap─ârut pentru prima dat─â public purt├ónd o masc─â de protec╚Ťie pe chip

├Än ciuda faptului c─â exper╚Ťii din domeniul s─ân─ât─â╚Ťii sunt de p─ârere c─â virusul SARS-CoV-2 se manifesta ├«n Coreea de Nord o bun─â perioad─â de timp, abia ├«n cursul zilei de joi, televiziunea de stat a difuzat ╚Ötiri ├«n care s-au prezentat primele cazuri de ├«mboln─âvire.

Conform autorit─â╚Ťilor de la Phenian, 187.000 de persoane cu febr─â sunt ÔÇ×izolate ╚Öi tratate" ╚Öi primesc ├«ngrijiri medicale. Tot ele au afirmat, ├«n mod oficial c─â ├«n capitala Phenian exist─â un focar de Omicron care trebuie ╚Ťinut sub supraveghere. 

stanga
dreapta
kim jong un si sotia
kim jong-un-si-prezentatoarea
kim jong un jpg
kim jong un 5 jpg
kim jong un 4 jpg
kim jong un 3 jpg
kim jong un sotie (2) jpg
7 kim jong un jpg jpeg
4 sotia lui kim jong un 10 jpg jpeg
kim jong un jpg

Cite╚Öte ╚Öi: Kim Jong-Un a sl─âbit 30 de kilograme ├«n mai pu╚Ťin de trei luni 

╚śi liderul Kim Jong-Un pare, pentru prima dat─â, ├«ntr-adev─âr ├«ngrijorat de cele care se petrec ├«n ╚Ťara pe care o conduce. El s-a afi╚Öat, ├«n cadrul unei conferin╚Ťe pe care a purtat-o, av├ónd masca de protec╚Ťie pe fa╚Ť─â, pentru prima dat─â de la declan╚Öarea pandemiei. Kim Jong-Un nu a purtat niciodat─â masca de protec╚Ťie ├«n interven╚Ťiile sale televizate, aceasta fiind o premier─â. 

Conform exper╚Ťilor ├«n domeniul s─ân─ât─â╚Ťii, popula╚Ťia de 25 de milioane de oameni a Coreei de Nord se afl─â ├«ntr-un real pericol ├«ntruc├ót ├«n ╚Ťar─â nu exist─â un program de vaccinare,  iar oamenii nu sunt ├«ndemna╚Ťi s─â se imunizeze ├«mpotriva virusului care a f─âcut milioane de victime la nivel mondial. 

Kim Jong-Un, parada militar─â de amploare

Liderul Kim Jong-Un a organizat, ├«n urm─â cu doar c├óteva s─âpt─âm├óni, o parada militar─â de anvergur─â ├«n cadrul c─âreia au defilat solda╚Ťii armatei nord-coreene. Kim Jong-Un a profitat de ocazie pentru a se l─âuda cu armamentul pe care ├«l de╚Ťine ╚Öi pentru a face o declara╚Ťie cel pu╚Ťin controversat─â.

Vezi ╚Öi: Kim Jong-Un, de nerecunoscut 

Kim Jong-Un a declarat c─â nu va ezita s─â foloseasc─â rachetele din dotare dac─â ╚Ťara ├«i este sfidat─â ├«n vreun fel. La parada a participat ╚Öi so╚Ťia acestuia, purt├ónd o costuma╚Ťie de un alb imaculat ╚Öi privind cu m├óndrie desf─â╚Öurarea de for╚Ťe din jurul s─âu. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
FotoJet (5) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg
canicula bucuresti puncte de ajutor  (3) JPG