Premieră la Phenian! Kim Jong-Un a apărut în public cu mască de protecție

Ultima actualizare:

Coreea de Nord se confruntă cu un val de îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV-2, care continuă se se manifeste în multe țări din întreaga lume. O persoană a decedat după ce a fost diagnosticată pozitiv cu varianta Omicron, iar liderul de la Phenian este în stare de alertă. 

Kim Jong-Un a apărut pentru prima dată public purtând o mască de protecție pe chip
Kim Jong-Un a apărut pentru prima dată public purtând o mască de protecție pe chip

În ciuda faptului că experții din domeniul sănătății sunt de părere că virusul SARS-CoV-2 se manifesta în Coreea de Nord o bună perioadă de timp, abia în cursul zilei de joi, televiziunea de stat a difuzat știri în care s-au prezentat primele cazuri de îmbolnăvire.

Conform autorităților de la Phenian, 187.000 de persoane cu febră sunt „izolate și tratate" și primesc îngrijiri medicale. Tot ele au afirmat, în mod oficial că în capitala Phenian există un focar de Omicron care trebuie ținut sub supraveghere. 

Citește și: Kim Jong-Un a slăbit 30 de kilograme în mai puțin de trei luni 

Și liderul Kim Jong-Un pare, pentru prima dată, într-adevăr îngrijorat de cele care se petrec în țara pe care o conduce. El s-a afișat, în cadrul unei conferințe pe care a purtat-o, având masca de protecție pe față, pentru prima dată de la declanșarea pandemiei. Kim Jong-Un nu a purtat niciodată masca de protecție în intervențiile sale televizate, aceasta fiind o premieră. 

Conform experților în domeniul sănătății, populația de 25 de milioane de oameni a Coreei de Nord se află într-un real pericol întrucât în țară nu există un program de vaccinare,  iar oamenii nu sunt îndemnați să se imunizeze împotriva virusului care a făcut milioane de victime la nivel mondial. 

Kim Jong-Un, parada militară de amploare

Liderul Kim Jong-Un a organizat, în urmă cu doar câteva săptămâni, o parada militară de anvergură în cadrul căreia au defilat soldații armatei nord-coreene. Kim Jong-Un a profitat de ocazie pentru a se lăuda cu armamentul pe care îl deține și pentru a face o declarație cel puțin controversată.

Vezi și: Kim Jong-Un, de nerecunoscut 

Kim Jong-Un a declarat că nu va ezita să folosească rachetele din dotare dacă țara îi este sfidată în vreun fel. La parada a participat și soția acestuia, purtând o costumație de un alb imaculat și privind cu mândrie desfășurarea de forțe din jurul său. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net