Apariția bizară a lui Kim Jong-Un la un eveniment în Phenian. Imaginile au devenit virale pe internet

Ultima actualizare:

Kim  Jong-Un a participat sâmbătă, 12 februarie, la inaugurarea unui proiect imobiliar mamut în capitala Coreei de Nord, Phenian. Liderul comunist şi-a făcut apariţia în jachetă militară şi cu ochelari de soare, la evenimentul la care au participat mii de muncitori şi militari.

Kim Jong-Un, alături de alţi oficiali, la evenimentul de sâmbătă foto: AFP
Kim Jong-Un, alături de alţi oficiali, la evenimentul de sâmbătă foto: AFP

Kim Jong-Un a ţinut un discurs în faţa a mii de muncitori şi militari chemaţi să participe, sâmbătă, la un eveniment pentru inaugurarea unui nou proiect imobiliar în Phenian, conform adevarul.ro. Jacheta şi ochelarii de soare purtaţi de liderul de 38 de ani au amintit de ţinutele purtate de tatăl său, Kim Jong-Il.

Kim Jong-Il foto: AFP
Kim Jong-Il foto: AFP

Agenţia oficială de ştiri a statului comunist, KCNA, a transmis că autorităţile nord-coreene au început un nou proiect în zona Hwasong din capitală, iar Kim Jong-un a ţinut un discurs în care a cerut muncitorilor să treacă peste greutăţile economice şi să fie mândri că iau parte la construirea unui viitor socialist luminos.

 „Construcţia a 10.000 de apartamente în zona Hwasong, una dintre priorităţile din sectorul construcţiilor de anul acesta, nu este doar al doilea proiect care face parte din ţelul de termen lung de a construi case în Phenian, un plan drag Partidului, care a fost implementat încă de anul trecut, dar este şi primul pas în a transforma oraşul într-unul modern.

Echipele de construcţie trimise în Hwasong îşi vor dedica înţelepciunea, entuziasmul şi verva proiectului şi vor deveni exemple de muncitori pe şantiere”, a spus Kim Jong-Un, în timpul discursului, a notat agenţia sud-coreeană Yonhap.

La ceremonia de sâmbătă au participat mai mulţi oficiali de rang înalt, printre care secretarul general al Comitetului Central al Partidului, Jo Yong-won şi premierul, Kim Tok-hun.

Coreea de Nord vrea să construiască 50.000 de apartamente până în 2025

Proiectul imobiliar inaugurat în data de 12 februarie se referă la construcţia a mai multor zgârie-nori pe un întreg bulevard, care vor însemna 10.000 de apartamente Acest nou plan este parte a unui proiect mai mare, demarat în martie 2021, printr-o altă ceremonie fastuoasă. În cadrul acestuia, autorităţile din Coreea de Nord vor să construiască 50.000 de locuinţe până la finalul lui 2025, în capitalal Phenian.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net