Apari╚Ťia bizar─â a lui Kim Jong-Un la un eveniment ├«n Phenian. Imaginile au devenit virale pe internet

Kim  Jong-Un a participat s├ómb─ât─â, 12 februarie, la inaugurarea unui proiect imobiliar mamut ├«n capitala Coreei de Nord, Phenian. Liderul comunist ┼či-a f─âcut apari┼úia ├«n jachet─â militar─â ┼či cu ochelari de soare, la evenimentul la care au participat mii de muncitori ┼či militari.

image
Kim Jong-Un, alături de alţi oficiali, la evenimentul de sâmbătă foto: AFP

Kim Jong-Un a ┼úinut un discurs ├«n fa┼úa a mii de muncitori ┼či militari chema┼úi s─â participe, s├ómb─ât─â, la un eveniment pentru inaugurarea unui nou proiect imobiliar ├«n Phenian, conform adevarul.ro. Jacheta ┼či ochelarii de soare purta┼úi de liderul de 38 de ani au amintit de ┼úinutele purtate de tat─âl s─âu, Kim Jong-Il.

kim jong il jpg
Kim Jong-Il foto: AFP

Agen┼úia oficial─â de ┼čtiri a statului comunist, KCNA, a transmis c─â autorit─â┼úile nord-coreene au ├«nceput un nou proiect ├«n zona Hwasong din capital─â, iar Kim Jong-un a ┼úinut un discurs ├«n care a cerut muncitorilor s─â treac─â peste greut─â┼úile economice ┼či s─â fie m├óndri c─â iau parte la construirea unui viitor socialist luminos.

stanga
dreapta
kim jong un 3 jpg
kim jong un 4 jpg
kim jong un jpg
kim jong un 5 jpg
kim jong un 2 jpg
kim jong il 2 jpg
kim jong il jpg

 ÔÇ×Construc┼úia a 10.000 de apartamente ├«n zona Hwasong, una dintre priorit─â┼úile din sectorul construc┼úiilor de anul acesta, nu este doar al doilea proiect care face parte din ┼úelul de termen lung de a construi case ├«n Phenian, un plan drag Partidului, care a fost implementat ├«nc─â de anul trecut, dar este ┼či primul pas ├«n a transforma ora┼čul ├«ntr-unul modern.

Echipele de construc┼úie trimise ├«n Hwasong ├«┼či vor dedica ├«n┼úelepciunea, entuziasmul ┼či verva proiectului ┼či vor deveni exemple de muncitori pe ┼čantiereÔÇŁ, a spus Kim Jong-Un, ├«n timpul discursului, a notat agen┼úia sud-coreean─â Yonhap.

La ceremonia de s├ómb─ât─â au participat mai mul┼úi oficiali de rang ├«nalt, printre care secretarul general al Comitetului Central al Partidului, Jo Yong-won ┼či premierul, Kim Tok-hun.

Coreea de Nord vrea să construiască 50.000 de apartamente până în 2025

Proiectul imobiliar inaugurat în data de 12 februarie se referă la construcţia a mai multor zgârie-nori pe un întreg bulevard, care vor însemna 10.000 de apartamente Acest nou plan este parte a unui proiect mai mare, demarat în martie 2021, printr-o altă ceremonie fastuoasă. În cadrul acestuia, autorităţile din Coreea de Nord vor să construiască 50.000 de locuinţe până la finalul lui 2025, în capitalal Phenian.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
FotoJet (5) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg
canicula bucuresti puncte de ajutor  (3) JPG