Luxul suprem. Unde s-au cazat ducii de Cambridge în Bahamas și ce pofte culinare au avut

Ultima actualizare:

Turneul regal din insulele Caraibe, pe care ducii de Cambridge l-au bifat săptămâna trecută, a fost prima ieșire în străinătate a lui Kate și a lui William, de la începutul pandemiei de coronavirus. Pe parcursul celor 8 zile, ducesa ne-a încântat cu aparițiile ei superbe. Ultima etapă a turneului s-a încheiat într-un loc de vis. 

Kate Middleton a fost spectaculoasă în timpul turneului regal. Foto: GettyImages
Kate Middleton a fost spectaculoasă în timpul turneului regal. Foto: GettyImages

Prinţul William (39 de ani) şi Kate Middleton (40 de ani) au încheiat cu un răsfăț turneul regal efectuat cu ocazia Jubileului de Platină al reginei Elisabeta a II-a. Ducii au fost cazați la hotelul ”The Cove”, pe insula Atlantis Paradise în Bahamas, scrie okmagazine.ro, care publică și imagini din paradisul care îți ia ochii.

Citește și: Rochiile de top ale lui Kate Middleton. Cele mai frumoase piese vestimentare purtate de Ducesa de Cambridge

Prinţul William şi Kate Middleton au stat două nopți în resortul respectiv, unde au avut parte de un tratament, cum altfel, regal. S-au delectat cu produse locale, dar și cu tot felul de dulciuri, de la prăjituri cu ciocolată, cu cremă de lămâie, cu bezea, cu fructe de pădure, produse fine de patiserie şi biscuiţi. Ducii s-au răsfățat cu punch cu rom, dar au încercat și preparate asiatice, precum sushi, sashimi şi somon la grătar cu sos teriyaki servit pe un pat de tăieţei.

”The Cove”, resortul în care au fost cazați ducii de Cambridge
”The Cove”, resortul în care au fost cazați ducii de Cambridge

Ducii de Cambridge, cazare spectaculoasă în Bahamas

Potrivit sursei citate, Kate și William au avut la dispoziție un apartament de lux de 500 metri pătraţi, compus din trei dormitoare, balcoane cu vedere completă la ocean, un living ultra spaţios, o bucătărie complet utilată şi o zonă de servit masa.

Personalul resortului a fost impresionat de felul cum s-au comportat ducii, mereu amabili, zâmbitori și recunoscători pentru grija cu care au fost tratați, scrie Page Six, care citează surse din cadrul hotelului respectiv. Aceleași surse au menționat că ducesa a fost auzită în timp ce vorbea pe Face Time cu cei trei copii ai ei și ai lui William, Prinţul George (8 ani), Prinţesa Charlotte (6 ani) şi Prinţul Louis (3 ani).

Mai multe imagini, pe www.okmagazine.ro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net