Melanie Rauscher, concurentă la emisiunea „Naked and Afraid”, de pe Discovery Channel, a murit la doar 35 de ani

Melanie Rauscher, concurentă în emisiunea „Naked and Afraid”, de pe Discovery Channel, a murit în circumstanțe misterioase, spun oamenii legii. Trupul neînsuflețit a fost găsit în Arizona, lângă mai multe recipiente suspecte.

melanie rauscher naked and afraid webp

Melanie a apărut în două sezoane ale emisiunii cunoscute pe întreg mapamondul, de pe discovery Channel. Avea grijă de un câine  într-o reședință din Prescott, Arizona, SUA, în timp ce proprietarii imobilului se aflau în vacanță, transmite Corey Kasun, reprezentatul Departamentului de Poliție din Prescott.

Iată ce ți-am mai pregătit:  Dureros! Ce scrie pe raportul medico-legal al Ivanei Trump? A murit în propria-i casă

Proprietarii s-au întors în după-amiaza zilei de 17 iulie și au găsit-o pe Melanie Rauscher fără suflare, pe patul aflat în camera de oaspeți. Se pare că mai multe recipiente ce coțineau aer comprimat (substanță ce poate fi folosită și la curățarea computerelor) se aflau în apropierea trupului neînsuflețit și nu se știe, cel puțin pentru moment, dacă Melanie a consumat conținutul acestora.

S-a declanșat o anchetă pentru a stabili cauza morții lui Melanie Rauscher

Polițiștii care au fost prezenți la fața locului transmit că nu au existat semne pe corpul lui Melanie și nici nu ar fi lăsat vreun bilet de adio. De altfel, nu s-au găsit nici indicii potrivit cărora concurenta de la „Naked and Afraid” să fi consumat droguri. Câinele care rămăsese în grija lui Melanie Rauscher a fost găsit într-o stare bună.

La fel de interesant: Ce s-a descoperit în locul unde o româncă a murit sfâșiată de rechin, în Egipt?

Medicul legist din Yavapai va stabili cauza decesului lui Melanie. Tânăra în vârstă de 35 de ani a participat la emisiunea „Naked and Afraid” în anul 2013 și la serialul „XL” doi ani mai târziu, în 2015. Colegul său de distribuție, devenit ulterior prieten apropiat, Jeremy McCaa, a postat un omagiu emoționat pe contul său de Facebook.

Bărbatul transmite că decesul lui Melanie i-a frânt inima, mai ales că s-a stins din viață mult prea devreme, la doar 35 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
image
image
image
image
image
image
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
vreme jpg
artista 107 ani tatuaje vechi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net