Misterul evadării de la Alcatraz este aproape rezolvat, după 60 de ani! Trei deținuți au pus la cale planul

Trei bărbați au petrecut jumătate de an săpând gropi în pereții din celula în care erau închiși, la penitenciarul din California. Erau înarmați doar cu linguri și furculițe, iar ei au reușit imposibilul: de 60 de ani, nimeni nu reușește să descopere modalitatea prin care au evadat sau ce s-a întâmplat apoi cu ei.

mister alcatraz jpg

John Anglin și fratele său Clarence, alături de un alt tâlhar, Frank Morris, aveau să scape din renumita închisoare din SUA. Dacă au ajuns în siguranță în libertate sau au pierit în apele înghețate, pline de rechini, din golful San Francisco, nu se știe. Noaptea de 11 iunie 1962  avea să îi pună în mare dificultate pe anchetatori, care au petrecut ani buni încercând să pună cap la cap toate informațiile.

La fel de interesant: Ce o așteaptă pe Elena Udrea la Penitenciarul Târgșorul Nou! Poze exclusive din pușcarie

Deși FBI a închis cazul în 1979, familia fraților Anglin susține că au luat legătura cu ei, de-a lungul anului. Marcând șase decenii de când evenimentul s-a petrecut, misterul ar putea fi rezolvat, în sfârșit. Testele AND vor demonstra dacă frații Anglin și-au continuat viața și au ajuns să aibă copii în America de Sud.

Cum au reușit trei bărbați să scape dintr-un penitenciar de maximă securitate

Un documentar TV urmează să scoată la iveală adevărul despre trio-ul de tâlhari, care a evadat din închisoare în toiul nopții. Au ajuns de pe acoperișul închisorii până la malul apei, având asupra lor o plută improvizată din pelerine de ploaie pe care le-au furat. În pat, au lăsat capete pictate și au adunat păr de la frizeria închisorii, pentru a face totul mult mai plauzibil. Astfel, gardienii au fost păcăliți și nimeni nu bănuia ce pun la cale.

Nu rata nici: A scăpat de coșmar! Românul închis opt ani în China s-a întors acasă

David Widner, un nepot al familiei Anglin, insistă că frații au ajuns în libertate și vorbește despre potențiala descoperire ADN. El spune că o echipă Discovery Channel condusă de fratele său pensionar Ken, în vârstă de 60 de ani, și prezentatorul TV Josh Gates, a descoperit o ascunzătoare în Brazilia.Familia lui așteaptă acum rezultatele, care pot demonstra dacă unchii lui au ajuns să aibă copii și s-au așezat la casa lor.

„Fratele meu Ken tocmai a călătorit în Brazilia pentru a vedea dacă poate găsi membrii familiei acolo, inclusiv copiii lui John și Clarence. Au făcut câteva teste de AND și au reușit să descopere casa în care locuiau. Încă procesează probele AND și trebuie să am grijă ce spun. Nu știu dacă îmi voi cunoaște unchii, dar sper să le întâlnesc copiii”, a spus David, potrivit Mirror.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
justin wood rata wrinkle jpg
stop foto unsplash jpg
geci iarna barbati jpg
man at supermarket jpg
IPS Teodosie FOTO Calin Gavrilas jpg
printesa iraniana frumusete jpg
pensionar jpg
bebelus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net