Întâlnirea dintre Putin și Macron a stârnit un val de glume savuroase

Ultima actualizare:

Întâlnirea dintre Emmanuel Macron și liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a stârnit o serie de reacții extrem de amuzante în mediul online. 

putin macron jpg

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, și omologul său francez, Emmanuel Macron, s-au întâlnit pentru a discuta subiectul care a pus pe jar Europa, și anume conflictul dintre Rusia și Ucraina. 

Întâlnirea a avut loc cu ușile închise și a durat câteva ore, momente în care liderii politici din U.E au fost ținuți cu sufletul la gură. Cei doi președinți au discutat posibile soluții pentru gestionarea tensiunilor de la granița cu Ucraina. 

Imagini din cadrul întrunirii dintre cei doi au fost date publicității și s-a observat că Putin și Macron au așezați la o masă lungă la șase metri, măsură luată pentru a respecta regula distanțării sociale impuse de pandemie. 

În ciuda atmosferei solemne dintre cei doi lideri, internauții nu s-au putut abține de la a nu face o serie de glume pe seama imaginilor. Mulți utilizatori au prelucrat în photoshop imaginile, astfel că între Putin și Macron și-au făcut apariția personaje extrem de hilare. 

Poza cu liderul de la Kremlin și Emmanuel Macron, care stau la masa lungă de șase metri, a fost comparată cu celebra pictură, "Cina cea de taină" a lui Leonardo da Vinci, notează Antena 3.

Care au fost concluziile întâlnirii dintre Vladimir Putin și Emmanuel Macron

În urma discuției avute, președintele Rusiei, Vladimir Putin a declarat că NATO este o amenințare pentru Rusia și că este necesar să revină la valorile susținute în 1997.

De asemenea Vladimir Putin consideră că statele balcanice declară că se tem de Rusia, pentru a crea o imagine negativă țării. 

Pe de altă parte, Emmanuel Macron a declarat că va continua negocierile cu liderul de la Kremlin, întrucât scopul este protejarea granițelor Europei. Oficialul francez a subliniat că sunt necesare garanții pentru siguranța Georgiei și a Ucrainei.

Macron a mai adăugat că el și liderul rus au fost în comun acord în ceea ce privește importanța acordurilor de la Minsk. 

 Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net