„Noapte de teroare” pentru 28 de deținute. Au fost abuzate și violate de prizonieri care au mituit paznicii închisorii

Două procese civile au fost intentate împotriva Departamentului Șerifului Comitatului Clark din Jeffersonville, Indiana. David Lowe, ofițer în închisoarea din Indiana, apare în ambele procese și este implicat, de asemenea, într-un proces penal care se va judeca la sfârșitul acestui an. Deținutele susțin că Lowe a permis prizonierilor bărbați să intre în aripa lor, unde au fost supuse hărțuirii și agresiunii sexuale.

inchisoare bulgaria

28 de femei au intentat un proces susținând că au fost violate și atacate în mod repetat într-o închisoare din sudul Indianei, după ce un ofițer a vândut o cheie a aripii în care se aflau deținutele unui deținut de sex masculin. Departamentul Șerifului Comitatului Clark, fostul ofițer de corecție David Lowe și personalul anonim al închisorii din Jeffersonville sunt dați în judecată de femei în două procese separate.

Vezi și:  Alcatraz, între fortăreață și muzeu. Fila de istorie a americanilor îl are protagonist pe Al Capone

Lowe se confruntă, de asemenea, cu acuzații separate de infracțiune după ce a fost arestat în octombrie anul trecut în legătură cu incidentul de groază, în care le-a dat deținuților acces la zonele securizate ale închisorii în schimbul a 1000 de dolari. Zeci de femei au trecut printr-o „noapte de teroare” din cauza mai multor prizonieri bărbați, situație care a durat, fără întrerupere, cel puțin două ore.

Un ofițer al închisorii le-a dat prizonierilor o cheie de la aripa femeilor, pentru 1000 de dolari

Bărbații au folosit cheile date de Lowe pentru a accesa aripa femeilor unde și-au acoperit fețele, așa că nu au putut fi identificați. Au început să țipe și să amenințe că le vor face rău dacă apăsau butonul de apel de urgență. Închisoarea din Clark County a participat la show-ul de televiziune A&E 60 Days In, în care voluntarii se prefac a fi deținuți. Un avocat al femeilor a spus că „mai multe camere strategice au fost plasate în închisoare în ziua incidentului”, potrivit Law & Crime.

Citește și: Ce o așteaptă pe Elena Udrea la Penitenciarul Târgșorul Nou! Poze exclusive din pușcarie

În jurul orei 23.30, doi bărbați au intrat și au amenințat că le vor ucide pe femei dacă ar încerca să ceară ajutor personalului închisorii. Avocatul Bart Batteau reprezintă 20 dintre femeile care se vor judeca pentru a-și face dreptate. A declarat pentru DailyMail.com că s-ar putea să existe filmări din timpul incidentului îngrozitor.

Mai mulți bărbați au intrat apoi în celule, hărțuind femeile, atingându-le și expunându-le organele genitale. Unele dintre femei au fost forțate să se ascundă în baie sau în „colțurile întunecate” din închisoare. Atacurile brutale ar fi durat ore întregi și cel puțin două femei au fost violate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net