O mamă vegană și-a omorât băiatul! E ireal ce mânca, la un an și jumătate avea doar 7 kilograme

Sheila O'Leary a fost găsită vinovată pentru moartea fiului său în vârstă de doar 18 luni, după ce judecătorii au constatat că micuțul cântărea doar 7 kilograme, din cauza alimentației. În anul 2019 băiețelul ei a fost declarat subnutrit și s-a aflat că avea o dietă bazată pe fructe, legume și lapte.

stanga
dreapta
Sheila O'Leary webp
Sheila O'Leary jpg
Sheila O'Leary 4 webp
Sheila O'Leary 2 jpg
Sheila O'Leary 3 png

După un proces care a durat o săptămână, Sheila O'Leary poate fi condamnată la închisoare pe viață, din cauza decesului fiului său, care a murit în urma complicațiilor cauzate de subnutriție. Ezra a murit în anul 2019, iar părinții sunt cei care au alertat autoritățile, când au observat că bebelușul nu mai respiră. Atât Sheila, cât și soțul ei sunt acuzați de omor.

Te-ar putea interesa și: Doliu în presă! Jurnalista BBC, Deborah James, a murit la 40 de ani, din cauza unui cancer agresiv

Paramedicii nu l-au mai putut salva pe Ezra și au constatat decesul în locuința cuplului, ca mai apoi să examineze și ceilalți trei copii pe care îi au împreună. Nu există fotografii în spațiul public care să ateste starea în care copilul se afla atunci când specialiștii au sosit la fața locului, însă procurorii susțin că micuțul era slăbit și plângea constant.

Sheila O'Leary riscă să primească închisoare pe viață. Copilul urma o dietă draconică

„A ales să ignore plânsetele lui. Nu avea nevoie de un cântar ca să-i vadă oasele. Nu avea nevoie de un cântar ca să audă cum plânge”, a declarat avocatul asistent de stat Sara Miller, în timpul procesului, se arată în Daily Mail.

Nu rata nici: Un YouTuber cunoscut s-a stins la doar 23 de ani: „Dacă vedeți asta, am murit”

Cuplul mai are trei copii: unul în vârstă de cinci ani și altul în vârstă de trei ani care sunt, de asemenea, subnutriți. Pielea lor avea o culoare neobișnuită, galbenă, iar igiena dentară precară a dus la colorarea dinților în negru. Sheila are încă o fată de 11 ani dintr-o relație anterioară, iar starea sa de sănătate este considerabil mai bună decât a fraților.

Polițiștii sunt de părere că acest lucru se datorează faptului că fetița își vizitează constant tatăl într-un alt stat, unde are parte de o alimentație corectă. Cei trei copii au o dietă bazată pe manco, banane, avocado și fructe de rambutan. Din păcate, nu se știe dacă vreunul dintre copii a mers vreodată la doctor.  Ezra a fost născut acasă și nu a fost niciodată la medic, iar în ziua în care a murit mama sa îl alăpta și a observat că băiețelul respiră cu dificultate.

În loc să ceară ajutorul specialiștilor, părinții s-au culcat. Până s-au trezit, copilul nu mai respira deloc.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
tragedie cobadin jpg
Alexia Eram (6) jpg
David Beckham
image
image
image
image
maicuta falsa anunt internet 0 jpeg
vaccin covid jpeg
accident balcic jpg
MUGUR ISARESCU foto inqaum photos octav ganea
image png
scumpiri alimente 2019 jpeg