Olena Zelenska, despre momentul în care Ucraina a fost invadată: «Nu pot descrie emoțiile simțite»

#Război Ucraina-Rusia

Olena Zelenska, soția președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, a povestit despre primele momente pe care le-a trăit în momentul în care Rusia i-a invadat țara.

Olena Zelenska a descris cu greu momentul în care a început războiul
Olena Zelenska a descris cu greu momentul în care a început războiul

Într-un interviu acordat pentru jurnaliștii ucraineni, președintele Zelenski este convins, după aproape trei luni de la începutul războiului, că diplomația reprezintă singura soluție care ar putea pune capăt războiului. 

La rândul său, Olena Zelenska a povestit despre primele momente în care a aflat că Federația Rusă a declanșat o invazie asupra țării sale. 

Olena Zelenska a povestit despre momentul în care Rusia i-a invadat țara

Olena a povestit cum, de la începutul războiului, aceasta a discutat cu Volodimir doar prin intermediul telefonului, fiindu-i imposibil să-și vadă soțul, mai ales în urma tentativelor de asasinat ce au fost puse la cale asupra președintelui ucrainean. 

Citește și Volodimir Zelenski și soția sa, Olena, pentru prima dată împreună de când a început războiul

La începutul războiului, Olena a fost trezită, deoarece auzea mai multe sunete ciudate ce veneau de afară. Trăind momentele începerii invaziei, aceasta povestește cum totul s-a întâmplat în timpul nopții. Aceasta s-a trezit, dar Volodimir nu era lângă ea, ci în camera alăturată, fiind deja îmbrăcat în costum. 

În momentul în care l-a întrebat pe Volodimir ce s-a întâmplat, răspunsul i-a înghețat sângele: „A început”, i-a spus soțul ei. Emoțiile pe care le-a simțit erau puternice: neliniște, stupoare și frică. 

„Îmi amintesc că m-am trezit din cauza unor sunete ciudate care veneau de afară, așa cum a făcut, probabil, toată lumea. Era întuneric, era noapte și am văzut că Volodimir nu era lângă mine.

M-am dus în camera alăturată, era deja îmbrăcat în costum, dar fără cravată. L-am întrebat ce se întâmplă și mi-a spus că a început. Nu pot descrie emoțiile simțite: neliniște, stupoare... Mi-a spus asta și a plecat. După aceea, nu ne-am văzut mult timp.”, a povestit Olena Zelenska. 

Vezi și Olena Zelenski, prima doamnă a Ucrainei, mesaj copleșitor: «Copiii războiului văd doar tavanul buncărului»

Încă de la începutul războiului, Volodimir Zelenski a fost ținta mai multe tentative de asasinare, fiind ordonate de către președintele Vladimir Putin, pentru a îndepărtare administrația de la Kiev.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net