Cine este Olena Zelenska, so╚Ťia pre╚Öedintelui ucrainean, devenit─â a doua ╚Ťint─â principal─â a lui Putin

#R─âzboi Ucraina-Rusia

Deja sunt 4 zile de c├ónd Rusia a atacat Ucraina ╚Öi situa╚Ťia pare c─â nu se ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte. Dup─â ce pre╚Öedintele Ucrainei a fost anun╚Ťat c─â este ╚Ťinta num─ârul 1 pentru Vladimir Putin, acum, ╚Öi so╚Ťia acestuia este considerat─â ├«n pericol.

Volodimir Zelenski sotie
So╚Ťia pre╚Öedintelui Ucrainei, ╚Ťinta atacurilor ruse╚Öti

Olena Zelenska, so╚Ťia pre╚Öedintelui Ucrainei, a fost anun╚Ťat─â c─â este ╚Öi ea ╚Ťint─â pentru Vladimir Putin. Prima doamn─â a Ucrainei se afl─â pe locul doi pe lista pre╚Öedintelui rus.

ÔÇŁAvem informa┼úii c─â inamicul m-a declarat ┼úinta num─ârul unu, iar familia mea este ┼úinta num─ârul doiÔÇŁ, a spus, ├«n diminea╚Ťa zilei de vineri, 25 februarie 2021, Volodimir Zelenski, confirm├ónd informa╚Ťiile date publicit─â╚Ťii ├«n acest sens ╚Öi de Departamentul de Stat al Statelor Unite.

├Än contextul r─âzboiului din ╚Ťara vecin─â, Olena Zelenska, ├«n v├órst─â de 44 de ani, este considerat─â ╚Ťina atacurilor venite din partea Rusiei, ├«n r─âzboiul ce a ╚Öocat o lume ├«ntreag─â.

stanga
dreapta
zelenski sotie jpg
image
image
image
image
image

Olena Zelenska, arhitect

Olena Zelenska, de meserie arhitect, este ╚Öi autoara unor scenarii de produc╚Ťii ├«n care a jucat chiar ╚Öi so╚Ťul ei, Volodimir Zelenski. Olena Zelenska a devenit repede ├«ndr─âgit─â de locuitorii Ucrainei, dup─â ce so╚Ťul s─âu a preluat mandatul ├«n mai, 2019. So╚Ťia pre╚Öedintelui recunoa╚Öte, ├«ns─â, c─â nu a fost u╚Öor s─â fie Prima Doamn─â a Ucrainei ╚Öi a fost nevoit─â s─â ├«nve╚Ťe ├«ntre timp.

ÔÇśÔÇÖUnul dintre lucrurile pe care le-am f─âcut de-a lungul timpului ├«n care am fost Prima Doamn─â este s─â ├«nv─â╚Ť prin discu╚Ťiile mele cu alte Prime Doamne din ├«ntreaga lume, din Fran╚Ťa p├ón─â ├«n Israel ╚Öi Canada p├ón─â ├«n Japonia ╚Öi multe alteleÔÇÖÔÇÖ, a declarat aceasta.

Olena Zelenska, Prima Doamna

Olena Zelenska a declarat c─â dup─â ce a devenit Prima Doamn─â ╚Öi-a dat seama de importan╚Ťa rolului pe care ├«l avea, a╚Öadar a dorit s─â se foloseasc─â de puterea sa ├«ntr-un mod pozitiv.

ÔÇŁDin momentul ├«n care am devenit Prima Doamn─â a Ucrainei, mi-am dat seama de rolul pe care ├«l puteam juca ├«n sprijinirea cauzelor umanitare, deoarece cauzele sociale au fost o pasiune a mea de-a lungul carierei meleÔÇÖÔÇÖ, a ad─âugat aceasta.

De asemenea, Prima Doamn─â a Ucrainei, consider─â c─â ac╚Ťiunile pe care le face un pre╚Öedinte ├«l reprezint─â at├ót pe el, c├ót ╚Öi ├«ntreaga ╚Ťar─â, de aceea este important s─â fie extrem de atent.

''Felul ├«n care te ├«mbraci ╚Öi felul ├«n care te prezin╚Ťi nu vorbesc doar pentru tine, ci ╚Öi pentru ╚Ťara ta ╚Öi ceea ce ├«ncerci s─â realizezi. Pre╚Öedintele ╚Öi cu mine vrem ├«ntotdeauna s─â reprezent─âm Ucraina ├«ntr-un mod pozitiv ╚Öi puternic. Este o reflectare a ac╚Ťiunilor ╚Öi valorilor noastreÔÇŁ, povestea Olena Zelenska pentruÔÇéDiplomatic Courier.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirileÔÇéClick!┬ápeÔÇéGoogle News,ÔÇéFacebook┬á╚ÖiÔÇéInstagram!

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
archie battersbee jpg
the sandman jpg
cub laura cosoi png
4 britney spears 5 jpg jpeg
cristina dorobantu
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg