Cine este Olena Zelenska, soția președintelui ucrainean, devenită a doua țintă principală a lui Putin

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Deja sunt 4 zile de când Rusia a atacat Ucraina și situația pare că nu se îmbunătățește. După ce președintele Ucrainei a fost anunțat că este ținta numărul 1 pentru Vladimir Putin, acum, și soția acestuia este considerată în pericol.

Soția președintelui Ucrainei, ținta atacurilor rusești
Soția președintelui Ucrainei, ținta atacurilor rusești

Olena Zelenska, soția președintelui Ucrainei, a fost anunțată că este și ea țintă pentru Vladimir Putin. Prima doamnă a Ucrainei se află pe locul doi pe lista președintelui rus.

Avem informaţii că inamicul m-a declarat ţinta numărul unu, iar familia mea este ţinta numărul doi”, a spus, în dimineața zilei de vineri, 25 februarie 2021, Volodimir Zelenski, confirmând informațiile date publicității în acest sens și de Departamentul de Stat al Statelor Unite.

În contextul războiului din țara vecină, Olena Zelenska, în vârstă de 44 de ani, este considerată țina atacurilor venite din partea Rusiei, în războiul ce a șocat o lume întreagă.

Olena Zelenska, arhitect

Olena Zelenska, de meserie arhitect, este și autoara unor scenarii de producții în care a jucat chiar și soțul ei, Volodimir Zelenski. Olena Zelenska a devenit repede îndrăgită de locuitorii Ucrainei, după ce soțul său a preluat mandatul în mai, 2019. Soția președintelui recunoaște, însă, că nu a fost ușor să fie Prima Doamnă a Ucrainei și a fost nevoită să învețe între timp.

‘’Unul dintre lucrurile pe care le-am făcut de-a lungul timpului în care am fost Prima Doamnă este să învăț prin discuțiile mele cu alte Prime Doamne din întreaga lume, din Franța până în Israel și Canada până în Japonia și multe altele’’, a declarat aceasta.

Olena Zelenska, Prima Doamna

Olena Zelenska a declarat că după ce a devenit Prima Doamnă și-a dat seama de importanța rolului pe care îl avea, așadar a dorit să se folosească de puterea sa într-un mod pozitiv.

Din momentul în care am devenit Prima Doamnă a Ucrainei, mi-am dat seama de rolul pe care îl puteam juca în sprijinirea cauzelor umanitare, deoarece cauzele sociale au fost o pasiune a mea de-a lungul carierei mele’’, a adăugat aceasta.

De asemenea, Prima Doamnă a Ucrainei, consideră că acțiunile pe care le face un președinte îl reprezintă atât pe el, cât și întreaga țară, de aceea este important să fie extrem de atent.

''Felul în care te îmbraci și felul în care te prezinți nu vorbesc doar pentru tine, ci și pentru țara ta și ceea ce încerci să realizezi. Președintele și cu mine vrem întotdeauna să reprezentăm Ucraina într-un mod pozitiv și puternic. Este o reflectare a acțiunilor și valorilor noastre”, povestea Olena Zelenska pentru Diplomatic Courier.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net