Cum a prezis serialul «The Simpsons» invazia Rusiei în Ucraina

Ultima actualizare:

Al Jean, unul dintre producătorii serialului „The Simpsons”, a avut o amară constatare pe Twitter. Celebra producție animată a anticipat, într-un episod din 1998, invazia Rusiei în Ucraina. „Foarte trist să spun că nu a fost greu de prezis”, a scris producătorul.

image

Potrivit publicației New York Post, predicția a devenit subiect de discuție în social media, în contextul războiului din Ucraina, iar producătorul Al Jean a intervenit, pe Twitter, confirmând cu amărăciune: „Foarte trist să spun că nu a fost greu de prezis”.

Este vorba despre un episod difuzat în 1998, intitulat „Simpson Tide”, în care personajul Homer trage din greșeală într-un căpitan de submarin, în apele rusești, în timpul unui exercițiu militar. Acțiunea lui Homer face ca Uniunea Sovietică, recent resuscitată, să trimită trupe și tancuri pe străzi. Pe rețelele sociale episodul este comentat, în buclă, mulți internauți fiind impresionați de predicția care acum s-a transformat într-o realitate sângeroasă, nedorită de nimeni. Nu este pentru prima dată când "The Simpsons" este o adevărată mașină a timpului, însă de această dată nimeni nu se bucură de adeverirea predicției din 1988.

.@TheSimpsons Very sad to say this was not hard to predict: https://t.co/oC9LScSHrU

— Al Jean (@AlJean) February 24, 2022

Rusia și-a lansat joi (24 februarie) invazia în Ucraina, pe uscat, în aer și pe mare, în urma unei declarații de război a președintelui Vladimir Putin. Circa 3.500 de soldaţi ruşi au fost ucişi şi alţi 200 au fost capturaţi, a anunţat sâmbătă dimineaţa Ministerul Apărării al Ucrainei. De asemenea, 14 avioane militare, 8 elicoptere, 102 tancuri şi mai mult de 530 de alte vehicule militare au fost distruse.

"The Simpsons", cel mai prolific serial de animație american

"The Simpsons" este cel mai longeviv și cunoscut serial de animație american, având în prezent 31 de sezoane și peste 600 de episoade, mai exact, 639. Primul episod a fost lansat pe 17 decembrie 1989, iar acțiunea este concentrată în jurul familiei Simpson, formată din Homer, Marge, Bart, Lisa și Maggie. A fost votat cel mai bun serial de televiziune a secolului al XX-lea de către revista "Time" în 1998.

The Simpsons predicted theCrisis of #Putin, #Russia,#Ukraine and #Donetsk and#Luhansk way before it was cool 🤯😆#RussiaUkraineCrisis#Ukraina #ukrainerussia #USA pic.twitter.com/Hqd2icRj6w

— Ukraine Report (@GeniusManushya) February 22, 2022

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net