Ce spune psihiatrul Gabriel Diaconu despre aparițiile eroice ale lui Zelenski: «Reușește să treacă testul sticlei»

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Războiul din Ucraina continuă nu doar pe frontul de luptă, ci și în spațiul public, unde circulă informații contradictorii. Peste 100.000 de locuitori au fugit din calea soldaților și a tancurilor pentru a se adăposti, iar gradul de apreciere de care se bucură președintele Volodimir Zelenski se află în continuă ascensiune. Motivul pentru care președintele ucrainean este atât de apreciat a fost explicat de medicul Gabriel Diaconu. 

Volodimir Zelinski, președintele Ucrainei
Volodimir Zelinski, președintele Ucrainei

De când Rusia a atacat Ucraina, președintele Volodimir Zelenski s-a afișat în fiecare zi public și a făcut afirmații curajoase. El nu a transmis din buncăr înspăimântat, deși premierul bulgar a afirmat în cursul zilei de 25 februarie că Zelenski se teme pentru integritatea propriei persoane.

Din contră, liderul de la Kiev a transmis mesaje în care apare alături de consilierii săi și vorbește despre libertatea Ucrainei și lupta pentru țară. Vineri, 26 februarie a subliniat că așteaptă un ajutor real din partea Statelor Unite ale Americii și a refuzat propunerea acestora de a fi extras din zona din conflict. 

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a explicat care sunt motivele pentru care Volodimir Zelenski este atât de apreciat, iar popularitatea sa este în plină ascensiune, spre deosebire de cea a lui Vladimir Putin.

Zelenski e perfect în rolul bărbatului obişnuit ucrainean, e când obosit, când nebărbierit, când cu echipament de protecţie pe el, când în ţinută oficială. E calm, compus, iar când rosteşte ”Slavă Ucrainei” la finalul mesajelor reuşeşte să treacă ceea ce în presă numim ”testul sticlei”. Ajunge la destinatar", explică medicul Gabriel Diaconu.

Putin pierde războiul din spațiul public, potrivit medicului Gabriel Diaconu 

Din punctul de vedere al lui Gabriel Diaconu fiecare zi în care Kievul rezistă atacului armatei rusești reprezintă o nouă lovitură adusă imaginii lui Vladimir Putin, care oricum se confruntă cu o scădere spectaculoasă în ceea ce privește gradul de apreciere din partea propriului popor.

Mii de ruși au protestat împotriva acțiunilor lui Putin, cu riscul de a fi arestați pentru gestul lor. Chiar și fiica purtătorului de cuvânt al lui Putin a distribuit un mesaj în care a făcut apel la încetarea războiului.

Fiecare zi în care Kievul nu pică este o zi în care, psihologic, Rusia lui Putin pierde teren. Din acest punct de vedere, deja Ucraina a reuşit o victorie poziţională. Rusia lui Putin a ”clipit”, deunăzi, când într-un nou videoclip înregistrat dictatorul de la Kremlin a cerut ”capitularea”, le-a cerut generalilor lui Zelenski să-l înlăture de la putere pe cale militară încât negocierile de pace să poată reîncepe – unde altundeva decât în – Belarus. A fost prea devreme, a fost gratuit, semn că orchestra armonizată dintre armată şi servicii începe să falseze de partea rusă", concluzionează medicul. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net