Planeta se răzbună! Furtuni apocaliptice, inundații, vulcan care a erupt de șase ori într-o oră

Mama Natură face ravagii în întreaga lume! Anglia a fost lovită vineri de furtuna Eunice, Germania a închis şcolile din nordul ţării din cauza furtunii Ylenia, iar Brazilia se confruntă cu inundaţii apocaliptice. În Guatemala, un super-vulcan a erupt de şase ori în decurs de o oră. 

Guatemala - Volcan de Fuego a erupt violent şi autorităţile evacuează 24.000 de persoane
Guatemala - Volcan de Fuego a erupt violent şi autorităţile evacuează 24.000 de persoane

Planeta se răzbună cu violenţă! Europa şi America de Sud au fost lovite recent de o serie de dezastre naturale care s-au manifestat cu o violenţă greu de imaginat. Mii de persoane au rămas fără locuinţe şi sute au fost evacuate de urgenţă din calea urgiei aducătoare de moarte.  

Guatemala. Panică! Volcan de Fuego din Guatemala a erupt de şase ori în decurs de o oră la 17 februarie. Erupţia a fost precedată de un cutremur puternic de 6,8 iar vulcanologii se aşteaptă ca activitatea monstrului să continue. Norul de cenuşă a ajuns la 4,8 km înălţime şi jeturile incandescente de lavă scuipate prin crater au atins înălţimi de 100 de metri. Conform autorităţilor locale, se pregăteşte evacuarea a 24.000 de persoane. Seismul a ucis trei persoane şi a rănit câteva zeci. 

Marea Britanie - Furtuna Eunice a lovit ieri Cornwall. 10.000 de case au rămas fără electricitate
Marea Britanie - Furtuna Eunice a lovit ieri Cornwall. 10.000 de case au rămas fără electricitate

Brazilia. Tragedie de nedescris! 110 persoane au murit şi 134 sunt date dispărute în inundaţiile şi alunecările de teren din Petropolis, Rio de Janiero, Brazilia. Conform autorităţilor, 65 dintre victime sunt femei. Acesta e cel mai grav dezastru natural din ultimul secol şi e cauzat de volumul uriaş de precipitaţii abătut asupra Braziliei începând din luna ianuarie. 500 de pompieri şi circa 1.000 de soldaţi participă la operaţiunile disperate de salvare. Marţi, timp de 3 ore, s-a acumulat o cantitate uriaşă de precipitaţii, similară celei căzute de-a lungul a 30 de zile. 

Brazilia - Peste 100 de oameni au murit din cauza inundaţiilor şi alunecărilor de teren
Brazilia - Peste 100 de oameni au murit din cauza inundaţiilor şi alunecărilor de teren

Regatul Unit. Marea Britanie a fost lovită vineri de furtuna Eunice, care a adus vânturi de peste 120 km/h în zonele locuite de oameni. Autorităţile au declarat cod roşu de vreme rea şi i-au sfătuit pe oameni să stea în case, Eunice fiind cea mai ameninţătoare furtună din ultimii 30 de ani. 10.000 de case au rămas fără curent electric în Cornwall, mai multe drumuri au fost blocate de copacii căzuţi la pământ, câteva localităţi au fost inundate şi localnicii din Londra au fost avertizaţi de autorităţi să rămână în case.  

Germania - Furtunile Ylenia şi Zeynep au făcut dezastru în nordul ţării
Germania - Furtunile Ylenia şi Zeynep au făcut dezastru în nordul ţării

Germania. Furtuna Ylenia a lovit Germania începând de joi 17 februarie, afectând în special localităţile din nordul ţării, unde autorităţile au fost nevoite să închidă şcolile. Furtuna a fost însoţită de vânturi puternice care au atins viteze de peste 140 km/h. Localităţile din apropierea râului Elba şi din statul Brandenburg au fost cele mai afectate. Însă coşmarul a fost urmat la scurt timp ieri de furtuna Zeynep (n.r. furtuna Eunice din Anglia), care a blocat mai multe drumuri şi căi feroviare după ce a pătruns pe teritoriul Germaniei.

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

cub bianca dragusanu png
cub ioana nastase png
cub paula seling png
FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (5) jpg
infidelitate 0 jpeg
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
emil boc jpeg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
gemene 2 png
Daniela Gaviria jpg
shutterstock 676013005b jpg
Imagine WhatsApp 2022 12 07 la 10 47 33 jpg