Polițist american, arestat după ce a violat deținutele dintr-o închisoare

Presupusele fapte ale acestuia ar fi ieșit la iveală după ce personalul închisorii ar fi primit reclamații privind abuzurile.

puscarie jpeg
Ororile au fost comise de ajutorul de șerif într-un penitenciar de femei

Ajutorul de șerif din Orange County, California, ar fi fost arestat în această săptămână după ce departamentul ar fi aflat că acesta ar fi agresat sexual mai multe deținute ale unui penitenciar.

Agresorul în uniformă are 30 de ani

Arcadio Rodriguez, 30 de ani, își va pierde funcția, conform unui comunicat, de ultimă oră.

Încă nu au fost dezvăluit numărul de victime ale acestuia, nici nume concrete ale victimelor. Se știe, doar, că activitatea infracțională a acestuia nu este doar una recentă. Faptele penale comise de membri ai departamentului de poliție sunt pedepsite mai aspru decât în cazul civililor.

Oficialii au aflat despre abaterile lui Rodriguez, iar acesta ar fi fost „tras pe dreapta” imediat. Se spune că faptele ar fi avut loc la penitenciarul Theo Lacy.

Citește: Gheorghe Dincă, interviu din pușcărie. A stârnit o furtună în penitenciarul Craiova

„Este acuzat că ar fi asaltat sexual mai mulți deținuți de sex feminin cu mai multe ocazii, atingându-le într-o manieră sexuală prin haine și arătându-le videoclipuri pornografice cât erau în arest la domiciliu” spune sursa.

Se suspectează că abuzurile au început din luna mai a anului 2022

Departamentul a declarat că Rodriguez a fost închis la închisoarea Santa Ana în ziua de vineri și se confruntă cu acuzații de activitate sexuală criminală între un ofițer și un deținut, într-o unitate de detenție, abuz de autoritate și posesia unui telefon mobil în incinta închisorii.

Acuzațiile criminale ale acestuia sunt de neiertat, mai ales pentru un om care a jurat să servească și apare comunitatea noastră”, a declarat șeriful.

Una din cele mai importante îndatoriri este să ne asigurăm de bunăstarea deținuților aflați în custodia noastră”, a continuat acesta.

Citește și: Bunicul Luizei Melencu, acuzat de Gheorghe Dincă de abuz asupra propriei nepoate: «Mă spânzuram dacă faceam așa ceva»

Orice abatere de la această responsabilitate pune în pericol siguranța închisorilor noastre sau periclitează munca pe care sutele de agenți și personalul profesionist, din domeniu, o depun în fiecare zi”, au mai declarat autoritățile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
soldati rusi
Robert Habeck FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Medicamente pentru Ucraina
must (pixabay)
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
calendar ortodox 2021 06 octombrie toma de gabriel toma chituc jpeg
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)
ffsdf jpg