Poli╚Ťist ├«mpu╚Öcat mortal, ├«n timpul unei misiuni! Colegul s─âu a fost r─ânit grav

22 ianuarie 2022

Caz ╚Öocant! Un poli╚Ťist ╚Öi-a pierdut via╚Ťa, ├«n timpul unei misiuni, iar colegul s─âu se afl─â ├«n stare critic─â. Ambii au fost ├«mpu╚Öca╚Ťi.

image
Poli╚Ťistul a murit la fa╚Ťa locului Foto: Pixabay

Un ofi╚Ťer de poli╚Ťie din New York a fost omor├ót, iar altul este ├«n stare critic─â, dup─â ce un suspect ├«ntr-o tulburare domestic─â a deschis focul ├«n interiorul unui apartament din Harlem, vineri sear─â (21 ianuarie).

Agentul ucis avea doar 22 de ani

image
Jason Rivera Foto: CNN

Ei sunt al patrulea ╚Öi al cincilea ofi╚Ťer al Departamentului de Poli╚Ťie din New York care au fost ├«mpu╚Öca╚Ťi ├«n ora╚Ö ├«n aceast─â lun─â, potrivit oficialilor. Poli╚Ťia l-a identificat pe ofi╚Ťerul ucis drept Jason Rivera. B─ârbatul avea doar 22 de ani. 

ÔÇ×Pl├óngem pierderea unui ofi╚Ťer erou ÔÇô un fiu, un so╚Ť ╚Öi un prieten. ├Än v├órst─â de numai 22 de ani, ofi╚Ťerul de poli╚Ťie Jason Rivera a fost ucis ├«n ├«ndeplinirea datorieiÔÇŁ, a spus poli╚Ťia de New York ├«ntr-un tweet.

Ofi╚Ťerul r─ânit este Wilbert Mora. Poli╚Ťistul ├«n v├órst─â de 27 de ani a fost operat, ├«ns─â starea lui este ├«n continuare grav─â. 

Incidentu a avut loc ├«n timp ce ofi╚Ťerii r─âspundeau la un apel intern ├«n jurul orei localea 6 sear, ├«n Harlem. O femeie a sunat la 911 ╚Öi a raportat c─â avea o disput─â cu unul dintre fiii ei ├«n apartamentul ei, a declarat ╚Öeful detectivilor NYPD, James Essig.

La scurt timp dup─â acest apel, trei ofi╚Ťeri NYPD au ajuns la apartament ╚Öi s-au ├«nt├ólnit cu mama ╚Öi un alt fiu de-ai s─âi. Am├óndoi i-au ├«ndrumat pe doi dintre ofi╚Ťeri c─âtre o camer─â din spatele apartamentului, unde a╚Ötepta cel─âlalt fiu al ei, suspectul ├«n acest caz.

ÔÇ×U╚Öa s-a deschis ╚Öi au fost trase numeroase focuri de arm─â, lovindu-i pe ambii ofi╚Ťeri ÔÇô unul mortal ╚Öi unul se afl─â aici la Spitalul Harlem ├«n stare critic─âÔÇŁ, a spus Essig.

Cel de-al treilea ofi╚Ťer a ├«mpu╚Öcat suspectul, identificat ca Lashawn McNeil, ├«n bra╚Ť ╚Öi ├«n cap c├ónd a ├«ncercat s─â scape, a spus poli╚Ťia. McNeil, ├«n v├órst─â de 47 de ani, se afla ├«n stare critic─â la spital.

Anul trecut a fost cel mai mare num─âr de ofi╚Ťeri care au fost uci╚Öi inten╚Ťionat ├«n ├«ndeplinirea sarcinii de la atacurile teroriste din 11 septembrie 2001.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!   

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg
inceput de an scolar jpeg