Polițist împușcat mortal, în timpul unei misiuni! Colegul său a fost rănit grav

Caz șocant! Un polițist și-a pierdut viața, în timpul unei misiuni, iar colegul său se află în stare critică. Ambii au fost împușcați.

Polițistul a murit la fața locului Foto: Pixabay
Polițistul a murit la fața locului Foto: Pixabay

Un ofițer de poliție din New York a fost omorât, iar altul este în stare critică, după ce un suspect într-o tulburare domestică a deschis focul în interiorul unui apartament din Harlem, vineri seară (21 ianuarie).

Agentul ucis avea doar 22 de ani

Jason Rivera Foto: CNN
Jason Rivera Foto: CNN

Ei sunt al patrulea și al cincilea ofițer al Departamentului de Poliție din New York care au fost împușcați în oraș în această lună, potrivit oficialilor. Poliția l-a identificat pe ofițerul ucis drept Jason Rivera. Bărbatul avea doar 22 de ani. 

„Plângem pierderea unui ofițer erou – un fiu, un soț și un prieten. În vârstă de numai 22 de ani, ofițerul de poliție Jason Rivera a fost ucis în îndeplinirea datoriei”, a spus poliția de New York într-un tweet.

Ofițerul rănit este Wilbert Mora. Polițistul în vârstă de 27 de ani a fost operat, însă starea lui este în continuare gravă. 

Incidentu a avut loc în timp ce ofițerii răspundeau la un apel intern în jurul orei localea 6 sear, în Harlem. O femeie a sunat la 911 și a raportat că avea o dispută cu unul dintre fiii ei în apartamentul ei, a declarat șeful detectivilor NYPD, James Essig.

La scurt timp după acest apel, trei ofițeri NYPD au ajuns la apartament și s-au întâlnit cu mama și un alt fiu de-ai săi. Amândoi i-au îndrumat pe doi dintre ofițeri către o cameră din spatele apartamentului, unde aștepta celălalt fiu al ei, suspectul în acest caz.

„Ușa s-a deschis și au fost trase numeroase focuri de armă, lovindu-i pe ambii ofițeri – unul mortal și unul se află aici la Spitalul Harlem în stare critică”, a spus Essig.

Cel de-al treilea ofițer a împușcat suspectul, identificat ca Lashawn McNeil, în braț și în cap când a încercat să scape, a spus poliția. McNeil, în vârstă de 47 de ani, se afla în stare critică la spital.

Anul trecut a fost cel mai mare număr de ofițeri care au fost uciși intenționat în îndeplinirea sarcinii de la atacurile teroriste din 11 septembrie 2001.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net