Povestea incredibilă a bărbatului care a absolvit facultatea de medicină la 70 de ani! Colegii lui credeau că este profesor

Când intra în sala de curs, colegii lui credeau că este profesor! În schimb, bărbatul în vârstă de 70 de ani era unul dintre studenți, iar în acest an a absolvit cu brio facultatea de medicină! Toh Hong Keng a demonstrat tuturor că niciodată nu este prea târziu pentru a ne urma visele!

Malezian a absolvit facultatea de medicină la 70 de ani / foto: captură YouTube
Malezian a absolvit facultatea de medicină la 70 de ani / foto: captură YouTube

Mulți dintre noi putem crede că deja ne este imposibil să ne urmăm visele, deși putem avea doar jumătate din vârsta lui Toh. Însă, acesta a dat tuturor un exemplu, după ce a reușit, în acest an, să treacă cu brio de facultatea de medicină, deși avea deja 70 de ani! Chiar și familia și prietenii bărbatului au fost surprinși, când acesta le-a spus că dorește să devină student.

„Familia și prietenii mei au fost surprinși la început. Câțiva dintre prietenii mei au crezut că sunt nebun că vreau să studiez medicina la această vârstă”, a spus Toh Hong Keng, potrivit Antena 3 CNN.

Bărbatul a recunoscut că nu i-a fost tocmai ușor, mai ales datorită faptului că memoria, vederea, cât și auzul lui nu mai sunt la fel de bune ca în tinerețe.

A lucrat în domeniul tehnologiei

De-a lungul carierei sale, Toh Hong Keng a lucrat în domneiul tehnologiei, iar după ce a ieșit la pensie, a petrecut următorii cinci ani pe băncile facultății, studiind medicina. Iar în ciuda faptului că de-a lungul vieții a dobândit mai multe diplome, această materie tot a fost o provocare deosebită.

Mai mult decât atât, după ce a picat un examen de pediatrie, în anul trei, bărbatul a fost reținut un an întreg. Iar pentru ca lucrurile să îi fie și mai dificile, în ultimul lui an a trebuit să efectueze un stagiu în spitale publice și private, vreme de un an de zile. Turele pe care le-a avut de dus durau și 30 de ore.

A decis să meargă mai departe în ciuda dificultăților

Au fost și momente în care bărbatul de 70 de ani s-a gândit să renunțe, însă a fost susținut atât de către familia sa, cât și de către colegii lui de clasă. Toh a început să își dorească să devină medic încă din anul 2018, când în timpul unei vacanțe în Kârgâzstan, a întâlnit doi studenți la medicină, din India.

„Singurul motiv pentru care am decis să studiez medicina a fost pentru că voiam să fac ceva util. Am făcut diferite cursuri. Am făcut economie, am făcut chimie, am făcut inginerie electronică - dar nu vreau să mai fac asta”, a spus Toh.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net