Cât a ajuns să coste viața în Marea Britanie? Un român stabilit în această țară face topul cheltuielilor: „Poţi să ajungi să plăteşti chiar şi un salariu"

Mulți români trăiesc cu impresia că toate problemele lor se  pot rezolva pe loc dacă se mută în Occident. Însă, acest lucru cu siguranță nu mai este valabil în ziua de astăzi, din cauza prețurilor uriașe care fac probleme peste tot în lume. Acum, un tânăr român stabilit în Marea Britanie vorbește despre cheltuielile pe care le are.

Viața în Occident nu mai este deloc la fel de simplă și avantajoasă precum era odată. Costurile au crescut și în aceste țări, în timp ce salariile au rămas înghețate în timp, la valori care fac viața dificilă chiar și pentru cele mai frugale persoane.

Recent, un tânăr stabilit în Marea Britanie a vorbit pe TikTok despre cheltuielile pe care le are în această țară. Iar lucruri precum asigurarea la mașină, sau mersul la un stomatolog, sunt extrem de costisitoare în această țară.

„O extracție costă în jurul a 200 de lire”

„Ce te rupe în Anglia la buzunar? Hai să aflăm împreună! În primul rând, începem cu asigurarea la mașină. O asigurare la mașină începe la 100 de lire până la 200, 200 și ceva, lunar, depinde de situație, bineînțeles.

Pe lângă asigurarea de la mașină, avem și stomatologul. Când mergi la dentist, lași acolo o căruță de bani. O extracție costă în jurul a 200 de lire. Vorbim de o extracție minoră, nu intervenții mai complicate”, spune tânărul, pe contul său de TikTok.

„Poță să ajungă să plătești pe întreținere poate chiar și un salariu”

De asemenea, mai trebuie să știm că problema facturilor nu afectează doar România, ci și țările din Occident. Românul a vorbit despre costul curentului și al gazelor în Marea Britanie, iar în perioada iernii există riscul de a plăti tot salariul la întreținere.

„Pe ultimul loc: întreținerea, în special curent și gaze. Plătești o căruță de bani pentru curent și gaze. Cele două sunt scumpe și pentru oamenii care lucrează pe un salariu destul de mare. Poți să ajungi să plătești pe întreținere poate chiar și un salariu pe perioada iernii”, mai explică românul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
pisica rosie a murit 33 ani profimedia jpg
paper 2588827 1280 jpg
obiect de tezaur unicat descoperit in olt   foto arhiva Adrian laurentiu manea (1) jpeg
inundatii galati   foto FB costel fotea7 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net