Preparatul de la Jocurile Olimpice iubit și în România! Este printre cele mai populare produse de post

Ne apropiem tot mai mult de Jocurile Olimpice din această vară, iar pe lângă sportivii care vor concura pentru medalii, bucătarii de la Paris au, de asemenea, o mulțime de emoții. Deja au început pregătiri intense pentru evenimentul din această vară, iar organizatorii își doresc să impresioneze atât participanții, cât și vizitatorii.

Mulți români consumă falafel în timpul posturilor / foto: Shutterstock
Mulți români consumă falafel în timpul posturilor / foto: Shutterstock

Probabil că deja știm cu toții că Franța este cunoscută drept țara cu cea mai bună bucătărie, iar organizatorii Jocurilor Olimpice din această vară își doresc să demonstreze că acest lucru și este adevărat. Iar pentru a putea oferi o gamă variată de produse, inclusiv pentru vegetarieni, Franța a decis ca mesele servite în cadrul acestui eveniment să fie pe bază de plante, în procent de 60%

Cu toate acestea, deicizia organizatorilor nu a fost una tocmai populară, în rândul oamenilor. „Oamenii au fost cu siguranță surprinși atunci când am propus pentru prima dată un meniu bazat 60% pe plante”, a spus șeful departamentului de mâncare și băuturi pentru Jocurile Olimpice, Philipp Würz, potrivit Antena 3 CNN.

În plus, mâncarea care va fi servită la Jocurile Olimpice din această vară proveni din Franța, în proporție de 80%, iar restul de 20% va fi oferit pentru a răspunde cererilor sportivilor.

Preparatul de la Olimpiadă iubit și de români

Deja au fost planificate aproximativ 500 de rețete pentru aceste Jocuri Olimpice, care urmează să înceapă pe data de 26 iulie. Iar printre acestea se numără și o rețetă care nu doar că este favorita lui Philipp Würz, dar este și un preparat extrem de comun pe mesele din țara noastră, mai ales pe timp de post.

Mai precis, este vorba despre falafel, un preparat foarte popular și în țara noastră. „Am locuit în Berlin, iar falafelul de la vânzătorii ambulanți este foarte răspândit acolo. Mă simt nostalgic să pot servi asta la Jocurile Olimpice”, a mai spus Philipp Würz. Jocurile Olimpice din acest an urmează să înceapă pe data de 26 iulie și se vor încheia tocmai pe 11 august.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
curatenie geamuri istock jpg
canicula 40 de grade EPA EFE jpg
Agrigento sicilia italia jpg
jeleuri droguri cta jpg
Afine FOTO Shutterstock
tilos jpg
Înghețată  Foto Pixabay jpg
Gouming Martens foto unilad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net