Prinţesa de Wales, apariție spectaculoasă la Wimbledon. A fost primită cu ovaţii la finala masculină câștigată de Alcaraz. VIDEO

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Prinţesa de Wales a asistat duminică, 14 iulie, la finala masculină de la Wimbledon, dintre Carlos Alcaraz şi Novak Djokovic. Potrivit BBC, ea a fost primită de public cu ovaţii. Kate a înmânat trofeul câștigătorului la simplu masculin.

Prințesa Kate, la Wimbledon Foto: Getty Images
Prințesa Kate, la Wimbledon Foto: Getty Images

Prințesa Kate va înmâna trofeul câștigătorului 

Potrivit BBC, prințesa Kate a avut parte de o primire călduroasă și ovații în picioare din partea mulțimii. Ea asistă la finală alături de fiica sa, Prințesa Charlotte, și de sora sa, Pippa. Aceasta este a doua apariție publică a lui Kate, după diagnosticul de cancer de la începutul acestui an. Prințesa patronează All-England Lawn Tennis and Croquet Club de opt ani și îi va înmâna trofeul câștigătorului la simplu masculin.

Ce declara recent prințesa Kate 

După mai multe luni de absenţă din spaţiul public, Kate a revenit la îndatoririle publice în iunie, la „Trooping the Colour”, parada militară anuală care marchează oficial ziua de naştere a lui Charles, şi a declarat că speră să participe şi la alte evenimente pe parcursul verii.

„Fac progrese, dar după cum ştie oricine trece prin chimioterapie, există zile bune şi zile rele”, a spus ea într-un mesaj personal scris înainte de apariţia de luna trecută. „Tratamentul meu este în desfăşurare şi va mai dura câteva luni”, a spus prinţesa. Palatul Kensington a refuzat să ofere detalii specifice despre tipul de cancer sau despre starea ei de sănătate, în afară de a spune că tratamentul a început în februarie.

Palatul Kensington a refuzat să ofere detalii specifice despre tipul de cancer sau despre starea ei de sănătate, în afară de a spune că tratamentul a început în februarie.

Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, a urmat şi el un tratament pentru cancer. El a revenit la îndatoririle publice în aprilie şi rămâne destul de ocupat, deşi angajamentele din agenda sa sunt limitate pentru a minimiza riscurile pentru recuperarea sa.

Alcaraz îl surclasează pe Djokovic în finala Wimbledon

Novak Djokovic a ratat, pentru al doilea an la rând, șansa de a egala recordul istoric deținut de Roger Federer: opt titluri cucerite pe iarba de la Wimbledon. 

6-2, 6-2, 7-6: game, set & meci, Carlos Alcaraz! La doar 21 de ani, spaniolul devine pentru a patra oară campion de Grand Slam și semnează dubla Roland Garros - Wimbledon, în acest sezon. 

Este al doilea an la rând în care Alcaraz îl bate pe Djokovic în finala de la Wimbledon. În această primăvară, tânărul tenismen spaniol a câștigat, pentru prima oară în carieră, titlul de campion al Openului Francez, după o finală cu Alexander Zverev, încheiată scor 6-3, 2-6, 5-7, 6-1, 6-2.  

Anul trecut, pe iarba londoneză, Alcaraz s-a impus împotriva lui Djokovic scor 1-6, 7-6, 6-1, 3-6, 6-4, întrerupându-i sârbului o invincibilitate pe Terenul Central întinsă pe durata a zece ani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net