Putin a ordonat punerea ├«n alert─â a for╚Ťelor nucleare. Reac╚Ťia SUA: ┬źFabric─â amenin┼ú─âri care nu exist─â┬╗

#R─âzboi Ucraina-Rusia

Ziua a patra de r─âzboi ├«n Ucraina vine cu noi ordine din partea pre╚Öedintelui rus Vladimir Putin. Acesta a ordonat ministrului Ap─âr─ârii, Serghei ╚śoigu, s─â ridice gradul de alert─â pentru for╚Ťele nucleare, anun╚Ť─â The Guardian. Decizia a fost luat─â din cauza pozi╚Ťiei agresive a ╚Ť─ârilor NATO, sus╚Ťine liderul de la Kremlin.

putin
Vladimir Putin

"Dragi colegi, vede╚Ťi ac╚Ťiunile neprietenoase ale ╚Ť─ârilor din Vest ├«n ceea ce prive╚Öte partea economic─â, despre care ╚Ötim cu to╚Ťii, dar ├«nal╚Ťii oficiali NATO se exprim─â agresiv la adresa Federa╚Ťiei Ruse, motiv pentru care ordon ministerului ap─âr─ârii ╚Öi ╚Öefului marelui stat major s─â treac─â for╚Ťele de descurajare ale Armatei ├«ntr-un regim special de alert─âÔÇŁ, a spus Putin.

Prin aceast─â alert─â, Putin a ordonat ca armamentul nuclear rus s─â fie preg─âtit ├«n vederea unei lans─âri. Potrivit informa╚Ťiilor publice, Rusia de╚Ťine 4.310 focoase nucleare. O parte important─â dintre acestea sunt ╚Ťinute ├«n rezerv─â, restul fiind instalate pe diferite arme terestre, marine sau aeriene.

SUA, dup─â ce Putin a pus ├«n alert─â for╚Ťele nucleare

Pre┼čedintele rus Vladimir Putin ÔÇŁfabric─â amenin┼ú─âri care nu exist─âÔÇŁ, denun┼ú─â duminic─â o purt─âtoare de cuv├ónt a Casei Albe, Jen Psaki, imediat dup─â ce Moscova a anun┼úat c─â plaseaz─â ├«n alert─â ÔÇŁfor┼úa de disuasiuneÔÇŁ a armatei ruse, care poate include o component─â nuclear─â.

ÔÇŁEste vorba despre o figur─â repetat─â, pe care am observat-o din partea pre┼čedintelui Putin ├«n timpul acestui conflict, ┼či anume de a fabrica amenin┼ú─âri care nu exist─â, cu scopul de a justifica continuarea unei agresiuni. Rusia nu a fost amenin┼úat─â ├«n niciun moment de NATO sau Ucraina (...). Ne vom pune acestui lucru. Avem capacitatea de a ne ap─âraÔÇŁ, denun┼ú─â Jen Psaki, citat─â de AFP.

Zelenski accept─â negocieri cu Rusia

Ucraina a acceptat duminic─â, ├«n a patra zi a invaziei ruse, s─â participe la negocieri cu Rusia, ├«n apropiere de Cernob├«l, ├«n urma unei medieri a pre┼čedintelui belarus Aleksandr Luka┼čenko, confirm─â pre┼čedintele ucrainean Volodimir Zelenski ├«ntr-o ├«nregistrare video postat─â pe Telegram, relateaz─â AFP, citat─â de News.ro.

stanga
dreapta
razboi ucraina rusia
razboi ucraina AFP 15 jpg
razboi ucraina AFP 9 jpg
razboi ucraina
razboi ucraina AFP 1 jpg
razboi ucraina AFP 17 jpg
refugiati ucraina siret inquam Photos  Casian Mitu 2 jpg
cladire kiev ucraina razboi jpg
razboi ucraina refugiati

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile┬áClick!┬ápe┬áGoogle News,┬áFacebook┬á╚Öi┬áInstagram!┬á┬á

297951208 827483831584833 7374864136629985305 n jpg
cub elena basescu png
cluj florin salam
298248582 369171575385020 439730657930127129 n jpg
majda si mihai png
baza tommy lee copy jpeg
eva zaharescu webp
samantha smith abuz sexual jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
aine davis jfif
Valeric─â Chitic FOTO vrancea14
foto baza turista paris shutter jpg
ghee butter in glass jar with wooden spoon jpg
2 dr denisa zaharia 2 jpg jpeg
spania profimedia jpg