Femeile din Ucraina adună sticle pentru a face cocktailuri Molotov. Mobilizarea impresionantă a cetățenilor

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Femeile din Ucraina s-au alăturat luptei împotriva trupelor rusești și adună sute de sticle pentru a face cocktailuri Molotov. Mobilizarea de forțe are loc în orașul cu ieșire la mare Dnipro, unde un atac rus este așteptat în orice moment. 

image

Invazia trupelor rusești în teritoriile din Ucraina a declanșat un adevărat război, care până la acest moment a rezultat cu moartea a peste 300 de ucrainieni. 

În ciuda pericolului, civilii demonstrează că sunt gata să-și apere țara și își riscă viața pentru a respinge invazia trupelor rusești, care la acest moment au ordin de a nu trage în civili. 

Una dintre zonele unde un atac rus este iminent este orașul cu ieșire la mare Dnipro, situat la granița de intrare a ruşilor în sud-estul Ucrainei.

Cetățenii din orașul Dnipro se pregătesc să facă față unui atac al trupelor trimise de Vladimir Putin, de aceea populația adună sute de sticle pentru a face cocktail-uri Molotov, singura armă pe care o vor avea la dispoziție în fața soldaților ruși. 

Un clip impresionant publicat pe rețelele de socializare arată cum femeile din orașul ucrainean strâng o mulțime de sticle din care vor face cocktailuri Molotov, informează Euronews.com.

Molotov, Dnipro, Ucraina pic.twitter.com/5FLLssCpLy

— francesca mannocchi (@mannocchia) February 27, 2022

Televiziunea din Ucraina difuzează tutoriale despre cum se fac cocktailurile Molotov

Televiziunea din Ucraina vine în ajutorul cetățenilor rămași în țară, difuzând tutoriale în care populația este instruită cum să facă cocktailurile Molotov. 

Guvernul ucrainean a lansat mai multe îndemnuri către populație în care îi indeamnă pe cetățeni să se pregătească cu astftel de arme pentru a respinge ofensiva soldaților ruși. 

Ministerului Apărării şi cel al Internelor din Ucraina sfătuiește cetățenii să nu isaă din case și să fie pregătiți cu cocktailuri Molotov în cazul unui atac din partea trupelor lui Vladimir Putin.

Liderul de la Kremlin este determinat să continue războiul din Ucraina și a pus în alertă forțe nucleare. Ucraina a primit arme de la mai mulți aliați europeni, însă trupele sunt depășite atât numeric cât și din punct de vedere al echipamentului militar. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net