Românii criminali din Motru care au îngrozit Anglia! Au torturat și tranșat doi colegi de serviciu

Ultima actualizare:

Doi români din Motru, angajați la un abator, au băgat teama în Anglia, după ce aceștia au torturat și mutilat două persoane.

Ionuț-Valentin Boboc (dreapta), unul dintre cei doi criminali români. Foto: Facebook. Colaj: Click!
Ionuț-Valentin Boboc (dreapta), unul dintre cei doi criminali români. Foto: Facebook. Colaj: Click!

Suspecții care au îngrozit Regatul Unit sunt Ionuț-Valentin Boboc, în vârstă de 21 de ani, și Jacob-Bebe Chers, în vârstă de 45 de ani, considerați vinovați pentru moartea lui Denzil McKenzie și Fahad Hossain Pramanik. 

De ce au fost uciși cei doi colegi?

Corpurile mutilate de români au fost descoperite în locuința lui McKenzie, care se afla în Bristol, pe Wood Street, fiind așezate în sufrageria victimei, anul trecut, pe 11 septembrie.

Judecătorii care au luat cazul în vedere a primit imaginile de la camerele de luat vederi în care cei doi inculpați, Boboc și Chers, sunt surprinși mergând spre adresa victimei, la ora 20:30, iar mai apoi, folosind același drum pentru a se întoarce la ora 23:00.

Camerele de luat vederi l-au surprins pe Boboc cărând mai multe echipamente audio și bijuterii furate din reședința lui McKenzie. Deoarece planul îl viza doar pe McKenzie, prezența lui Pramanik la reședința victimei a fost întâmplătoare, fiind luat în vizor de ucigași pentru a nu merge la poliție. 

Judecătoria care a anchetat cazul crimei duble în care sunt implicații românii a aflat înformații cu privire la înțelegerea dintre Boboc și McKenzie. Aparent, Boboc și McKenzie au făcut un aranjament în care erau prestate servicii sexuale în schimbul banilor. 

Fahad Hossain Pramanik
Fahad Hossain Pramanik

Polițiștii care au ajuns la fața locului au observat că modul în care victimele au fost tăiate se aseamănă cu modul în care Boboc și Chers își desfășoară munca la abatorul din Bristol. 

Procurorul Kate Brunner QC a declarat instanței: „Ceea ce au lăsat în urma lor a fost o scenă de groază - cadavrele mutilate ale lui Denzil McKenzie și Fahad Pramanik. Amândoi bărbați fuseseră înjunghiați în mod repetat în timp ce încercau să se apere.”

„Domnul McKenzie avea 23 de răni de cuțit, cele mai severe la gât. Erau semne că fusese torturat. Avea tăieturi în jurul ochilor și pe globii oculari.”

Cât despre Fahad Pramanik, Kate Brunner a mai spus „Domnul Pramanik a fost înjunghiat de cel puțin trei ori în spate și abdomen, iar corpul său prezenta semne de a provoca durere și suferință deliberată. Avea o substanță spumoasă în interiorul nasului și avea multe urme de tăiere și zgârieturi pe corp.”, potrivit Daily Mail.

Boboc și-a mărturisit crimele, dar Chers le neagă

Apoi, inculpații ar fi încercat să curețe locul ștergând sânge de pe pereți și alte suprafețe, în timp ce vopsea neagră groasă de mașini fusese pulverizată pe cadavre și peste tot în jurul casei.

Cei doi au fost arestați când Boboc a spus familiei sale ce ar fi făcut el și Chers.

Ionuț-Valentin Boboc / Facebook
Ionuț-Valentin Boboc / Facebook

După ce și-au torturat victimele, Ionuț Boboc și Bebe Chers au încercat să curețe locul crimei, ștergând sângele de pe pereți și alte suprafețe, după ce au vopsit cu culoare neagră dedicată mașinilor cadavrele și alte semne ale crimei.

În cele din urmă, cei doi au fost arestați după ce Ionuț-Valentin Boboc a mărturisit familiei sale crimele pe care le-a făcut el împreună cu Chers. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net