Rușii își cer iertare în genunchi pentru crimele lui Putin. Imagini emoționante

#Război Ucraina-Rusia

Cetățenii ruși își manifestă public dezacordul față de acțiunile președintelui Putin și își cer iertare în genunchi ucrainienilor pentru războiul declanșat împotriva Ucrainei. 

image
Rușii își cer iertare în genunchi pentru crimele lui Putin. Imagini emoționante

Războiul pe care Vladimir Putin l-a pornit împotriva Ucrainei face din ce în ce mai multe victime, atât printre soldații ucrainieni, cât și printre civili. Un clip recent, care a fost distribuit pe rețelele de socializare, îi arată pe cetățenii ruși cum ies în stradă și cer iertare în genunchi Ucrainei pentru războiul pornit de președintele Vladimir Putin împotriva Ucrainei. 

Imaginile sunt cu adevărat impresionante prin solidaritatea pe care o manifestă rușii, față de vecinii lor ucrainieni într-o perioadă tragică pentru aceștia. 

Ultimele informații arată că peste peste 60 de civili au fost uciși alți 200 răniți în urma  atacului trupelor ruse asupra Ucrainei. 

Un bloc și un spital de copii au căzut ținta bombardamentelor rusești

Deși Rusia a declarat că ținta atacului din Ucraina nu sunt civilii, evenimentele din primele patru zile de război arată o realitate mult mai crudă. Sâmbătă o rachetă a lovit un bloc din Kiev, iar în urma atacului o femeie a murit și alte persoane au fost rănite.

Trupele rusești au lansat o rachetă care a lovit și un spital de pediatrie pentru copiii bolnavi de cancer, iar unul dintre micuții internați a decedat în urma atacului. 

Refugiații ucraineni au evacuat zonele bombardate. Femeile au fost nevoite să-și lase bărbații în urmă și au fugit cu copii către granițele cu România sau Polonia. 

Mii de sinistrați au ajuns la vămile din România, iar cea mai aglomerată a fost vama Siret, unde ucrainieni au avut parte de solidaritatea românilor. 

Statul roman a înființat mai multe centre unde refugiații ucraineni pot fi cazați. Mai multe instituții non-guvernamentale s-au mobilizat pentru a oferi ajutoare cetățenilor ucrainieni și le-au pus la dispoziție, atât alimente cât și pături, îmbrăcăminte sau spații de cazare. 

Guvernul s-a alăturat celorlalți aliați europeni ai Ucrainei și a trimis echipament militar în teritoriu. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Calusarii de la Padureti care si au facut celebru satul    Foto Facebook Sorin Mazilescu jpg
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (7) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg