Schimbări la Casa Regală! Ce i se pregătește prințului Andrew

După Jubileul de platină, care a avut loc la începutul lunii iunie, se anunță schimbări importante la Casa Regală a Marii Britanii. Cele mai drastice modificări îi vizează pe ducii de Cambridgee, Kate Middleton și Prințul William. 

printul charles printul andrew afp jpg
Prințul Andrew s-ar putea muta în Scoția Sursă foto: Profimedia

Casa Regală a Marii Britanii a suferit transformări majore în ultimii ani și a fost protagonista unor scandaluri care au fost discutate de către televiziunile din întreaga lume. Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle au decis să se retragă din rândul Casei Regale, iar apoi regina a primit o lovitură din partea Prințului Andrew care a pătat onoarea suveranei.

Citește și: Cine a convins-o pe regina Elisabeta a II-a să iasă la balcon în timpul Jubileului 

Fiul suveranei a fost acuzat de hărțuire și agresiune sexuală și a fost nevoit să plătească daune considerabile victimei sale. Toate acestea au afectat imaginea Reginei Elisabeta a II-a, așadar era normal ca suverana să se gândească la niște soluții. 

Se pare că Regina Elisabeta a II-a i-ar fi sugerat fiului căzut în dizgrație să se mute în Scoția pentru a începe o viață nouă, departe de atenția presei. Prințul Andrew nu este singurul vizat de către schimbările din interiorul Palatului Buckingham. 

Ducii de Cambridge, Kate Middleton și Prințul William se gândesc serios să renunțe la reședința din Kensington ca loc principal în care locuiesc și să se mute într-o proprietate a reginei Elisabeta din Windsor. Acest lucru înseamnă că vor nevoiți să își transfere copiii la o altă instituție de învățământ. 

Vezi și: Prințul Andrew a scăpat de proces. Suma pe care a plătit-o victimei sale 

Kate și William sunt foarte apreciați de către britanici, spre deosebire de ducii de Sussex care, conform ultimelor sondaje de opinie efecutate în rândul populației, au cea mai mică rată de încredere.

Popularitatea lui Harry și Meghan se află în cădere liberă de când au decis să se retragă din rândul Casei Regale a Marii Britanii. În plus, relația dintre Harry și fratele mai mare pare să se degradeze de la o zi la alta, iar potrivit experților în eticheta reegală, este doar o chestiune de timp până când nu-și vor mai vorbi deloc.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Razboi in Ucraina FOTO Captură video jpg
Nord Stream FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
calendar ortodox 2021 06 octombrie toma de gabriel toma chituc jpeg
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)
ffsdf jpg
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja