Secretul celei mai vândute pizza. Ce ingredient ilegal a fost descoperit de inspectorii de sănătat din Germania

Inspectorii de sănătate, din Germania, au alertat poliția că un restaurant oferă clienților cocaină drept „garnitură”. Sloganul publicitar al pizzeriei era „Livrăm totul acasă la tine”. Politiștii spun că un pachet de cocaină era pus sub fiecare pizza. În cele din urmă, s-au descoperit 1,6 kg de cocaină, 40 g de canabis și 268.000 de euro în numerar, scrie adevărul.ro

Pizza Foto: Pixabay.com
Pizza Foto: Pixabay.com

Ingredientul secret: o porție de cocaină

Pizza nr. 40 a fost mult timp unul dintre cele mai bine vândute feluri de mâncare la un restaurant din orașul german Düsseldorf, până când poliția a descoperit ingredientul secret: o porție de cocaină, relatează The Guardian.

Poliția din Düsseldorf, Germania, a descoperit o rețea de trafic de droguri care folosea o pizzerie drept acoperire pentru vânzarea de cocaină. Clienții puteau comanda cocaină prin simpla solicitare a produsului cu numărul 40 din meniu. Ancheta a început în martie, după un pont.

Un pachet de cocaină era pus sub fiecare pizza

„A fost una dintre cele mai vândute pizza”, a declarat poliţistul inspector. Un pachet de cocaină era pus sub fiecare pizza. „Asta a fost ceva nou pentru noi și ne-a surprins, deoarece proprietarul nu fusese niciodată acuzat de infracțiuni legate de droguri.”

Sloganul publicitar al pizzeriei era „Livrăm totul acasă la tine”. Nu a fost imediat clar cât se cerea pentru No 40 sau care erau toppingurile sale. „Chiar dacă am știi, nu am face public acest lucru”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției. În urma supravegherii, managerul pizzeriei a încercat să scape de droguri aruncând un sac cu cocaină pe fereastră, care a ajuns direct în mâinile polițiștilor.

Managerul pizzeriei a fost arestat în timp ce încerca să fugă din țară 

S-au descoperit 1,6 kg de cocaină, 40 g de canabis și 268.000 de euro în numerar.  Proprietarul pizzeriei a fost reținut pentru câteva zile, însă, având în vedere că nu avea antecedente penale legate de traficul de droguri, a fost eliberat. La doar două zile după ce a ieșit din arest, a redeschis afacerea și a reluat vânzarea celebrei pizza nr. 40, oferind astfel anchetatorilor posibilitatea de a urmări lanțul său de aprovizionare.

Un nou suspect - un luptător de arte marțiale mixte în vârstă de 22 de ani

Ei au descoperit rapid un nou suspect, descris ca fiind „violent și lipsit de scrupule”, un luptător de arte marțiale mixte în vârstă de 22 de ani, de origine rusă, cunoscut de autorități. Acesta era deja suspectat de atacuri și jafuri repetate asupra traficanților rivali, unul dintre ei fiind ținut ostatic timp de două nopți înainte de a i se fura o cantitate considerabilă de hașiș din locuință.

Oamenii legii au declarat că tânărul de 22 de ani, precum și un presupus traficant german de 30 de ani din Köln, dar și un marocan de 28 de ani capturat în Haan, lângă Dusseldorf, au fost reținuți, în timp ce alte 12 persoane au fost considerate suspecte. Proprietarul pizzeriei se află în arest din august, iar magazinul său este acum închis.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
leonidas jpg
Ducesa de Argyle, Ducesa de Rutland jpg
Clotilde Armand la Parchet  Foto Inquam Photos  George Calin (2) jpg
laura crisan jpg
jolla castel nisip jpg
Aplicație Whatsapp pe smartphone  FOTO Shutterstock jpg
Adrian Marțian / FOTO Mediafax Foto / Sebastian Tătaru
ricco cocosul jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net